Програма «Будуємо Нову Умань» в дії

Новости города


Програма «Будуємо Нову Умань», розрахована на 2011-2015 роки, об’єднала в собі заходи, спрямовані на вирішення основних проблемних питань територіальної громади міста Умань.

Поряд із питаннями економіки, освіти, культури, соціального захисту населення в місті значна увага надається будівництву нового, а головне доступного житла. Так, задля покращення умов життя уманчан, у рамках Програми «Будуємо Нову Умань» не припиняється зведення житла.

Умань вже багато років поспіль є лідером по будівництву та здачі житла не лише в Черкаській області, а й в Україні. Так, минулого року було здано близько 17 тис. квадратних метрів, а в цьому році планується – 19. Все це результат злагодженої роботи місцевої влади, громади та інвесторів.

В останні дні серпня міський голова Юрій Бодров відвідав 171-квартирний житловий будинок. Здача першої черги цього об’єкту планується в жовтні місяці. Забудовники сподіваються що цей будинок стане надійною та затишною оселею для своїх власників.

Також в Умані закладено фундамент нового будинку, в якому зможуть придбати квартири вчителі, медичні працівники з 30% знижкою.

Кожен такий новозбудований квадратний метр житла робить все більш реальною можливість придбати його за соціально доступною ціною – на виплату, чи отримати безкоштовно за державними, чи місцевими програмами забезпечення пільгових категорій населення.

Міський голова Юрій Бодров зазначив: «Сучасне місто повинно розвиватись гармонійно. Його економічний та соціальний розвиток можливий лише за умови будівництва житла, соціальної структури та інших об’єктів та покращення умов і якості життя кожного українця. Саме це й покладено в основу Програми «Будуємо Нову Умань » .

Видео предоставлено на сайте Youtube.com - novunuuman

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики
Уманського міськвиконкому
Черкаська обласна державна адміністрація
http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=7529