Педагогічна конференція освітян міста Умань – 2012

Новости города

28 серпня в Уманському міському Будинку культури відбулась конференція педагогічних працівників міста. В ній взяли участь керівники освітянських закладів, голови профспілкових комітетів, керівники предметних методичних об'єднань, вчителі, керівники гуртків позашкільних закладів, вихователі-методисти, голови рад закладів, піклувальних рад, ветерани війни та праці, представники засобів масової інформації. Серед запрошених були і керівники управлінь, відділів і служб міськвиконкому, правоохоронних органів, ректори вищих навчальних закладів різних рівнів акредитації.

З доповіддю «Про підсумки роботи 2011/2012 навчального року та завдання щодо розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2012/2013 навчальному році» виступила начальник відділу освіти міськвиконкому Оксана Герасименко.

З Днем Незалежності України, новим навчальним роком та Днем знань учасників конференції привітав міський голова Юрій Бодров. Він високо оцінив діяльність педагогічних колективів та відзначив позитивну динаміку, що спостерігається в галузі освіти. Детально зупинився на проблемних питаннях та шляхах їх вирішення.

Привітали освітян із початком навчального року і депутат Верховної ради України Антон Яценко та депутат обласної ради, Почесний громадянин Черкащини , генеральний директор ПАТ «Уманьферммаш» Анатолій Ліпкан.

Учасники конференції мали змогу оглянути виставку досягнень педагогічних колективів навчальних закладів за 2011/2012 навчальний рік.

Після підведення підсумків конференції відбулося нагородження педагогів. Міський голова та начальник відділу освіти вручили грамоти обласного управління освіти, відділу освіти за внесок у розвиток педагогічної галузі міста та грошові винагороди педагогічним працівникам за підготовку переможців олімпіад, конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів.

Головні редактори фахових журналів «Бібліотечка вихователя дитячого садка», «Вихователь – методист дошкільного закладу» вручили нагороди педагогічним працівникам, що протягом року надсилали власні матеріали на адресу видавництв і брали участь у творчих конкурсах.

Конференція прийняла рекомендації для подальшої роботи навчальних закладів .

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики
Уманського міськвиконкому
Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=7535