Заслужена але непроста перемога "УТК-Ятрань" на новій арені

Спорт

Ця гра була дуже важливою для команди. Це і початок 2-го кола. Це і гра проти команди, яка завдала поразки в першому матчі перщості в Смілі 2:1. Це і гра проти одного з головних конкурентів. І це перша гра на новій арені!

Ще в першому таймі господарі мали цілковиту перевагу. Правда, і гості не були хлопчиками для биття! недаремно "Явір" посідав третю сходинку таблиці! Отож гра для господарів давалася непросто! Але і при цьому ще в першому таймі "УТК-Ятрань" створила 4 гарних нагоди для взяття воріт. Спочатку Терещенко невдало пробив з гарної позиції головою. Потім Ю.Дзига мав замкнути чудову комбінацію, але пробив значно вище. Удар Малютіна парирував дивом голкіпер.... При цьому ледь не спрацювало дивне правило "не забиваєш сам - забьють тобі!" - після кутового гості дивом ледь не відкрили рахунок!

Другий тайм розпочався з вилучення у гостей. Гравець "Явора" не стримався і коліном завдав удару по лежачому гравцю "УТК-Ятрань". Арбітр вирішив покарати хулігана жовтою карткою, але це у нього було друге попередження і всеодно він змушений був залишити поле через вилучення.

Ще певний час тримався нічійний рахунок. Але на 59-й хвилині Думенко завдав удару із-за штрафної і мяч від Є.Єжаченка потрапив у ворота ! 1:0! А через кілька хвилин С.Терещенко завершив чудову комбінацію і зробив рахунок 2:0.

Надалі господарі були знасно ближчими до того, щоб збільшити відрив нііж гості до того, щоб його скоротити.

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.com.ua/news/news3/483-persha-gra-na-novy-aren-uvnchalasya-vpevnenoyu-peremogoyu-nad-konkurentom.html