Новини Умані

Новости города

* Міський голова Юрій Бодров Відвідав ПАТ «Вітаміни»

* Заклади охорони здоров’я міста Умань готові до роботи в осінньо-зимовий період 2012 – 2013 рр.

Черкащина займає друге, після Київської області, за кількістю розміщення фармацевтичних заводів. Один із них ПАТ «Вітаміни» знаходиться в нашому місті.
Міський голова Юрій Бодров нещодавно особисто відвідав завод та дізнався про стан справ на ньому.
Виконавчий директор ПАТ «Вітаміни» Павло Сологуб разом із фахівцями заводу провів для гостей своєрідну екскурсію та показав, що було зроблено останнім часом. За останній рік у ремонтні роботи та встановлення нового обладнання було використано близько 11 млн. грн. Сьогодні підприємство знаходиться у завершальній стадії реконструкції та адаптації виробництва до європейських вимог. Однією з суттєвих проблем є дефіцит кваліфікованих кадрів. Тому керівництво підприємства шукає різні шляхи залучення фахівців.
Керівництво ПАТ «Вітаміни» відмічає, що важливо працювати на перспективу, а тому планів на найближчі роки досить багато. Розширення виробництва – це в першу чергу створення нових робочих місць. Як повідомив виконавчий директор ПАТ «Вітаміни» Павло Сологуб, сьогодні на підприємстві працює близько 150 робітників,середня заробітна плата одного штатного працівника становить понад 2 тисячі 800 грн.
Міський голова позитивно оцінив роботу підприємства і пообіцяв, що міська влада із свого боку буде підтримувати таких відповідальних керівників.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

10 серпня відбулася нарада на чолі з міським головою Юрієм Бодровим, на якій виконуючий обов’язки начальника відділу охорони здоров’я В’ячеслав Ананійчук доповів про стан підготовки закладів охорони здоров’я міста Умань до роботи в осінньо-зимовий період 2012 – 2013 рр.
Під час доповіді були висвітлені наступні питання: аналіз проведення ремонтних робіт в закладах охорони здоров’я міста; резервні джерела електропостачання; забезпечення твердим паливом; заготівля овочів та інші.
В’ячеслав Анатолійович зазначив, що по відділу охорони здоров’я Уманської міської ради виданий наказ за № 74 від 18 травня 2012 року «Про підготовку установ та закладів охорони здоров’я області до роботи в осінньо-зимовому періоді 2012 – 2013 рр.». Всі лікувально-профілактичні заклади галузі звітуються кожного місяця про хід виконання даного наказу та інформують про проблемні питання.
Також було доведено до відома, що проведено тендери та заключено угоди на тепло -, водо -, електропостачання в лікувальних установах міста на 2012 рік. Всього заплановано коштів в міському бюджеті на теплопостачання – 3 950,7 тис. грн., фактично використано на 01 серпня 2012 року – 1 980,2 тис. грн.; на водопостачання та водовідведення виділено коштів – 611,4 тис. грн., фактично використано на 01 серпня 2012 року – 332,6 тис. грн.; на електропостачання – 1 345,6 тис. грн., фактично використано на 01 серпня 2012 року – 962,4 тис. грн.
Заборгованість по розрахункам за енергоносії станом на 01 серпня 2012 року відсутня.
На завершення своєї доповіді В’ячеслав Ананійчук повідомив, що до початку опалювального сезону планується завершити роботи по капітальному ремонту водопостачання та завершити роботи по капітальному ремонту входу в п’ятиповерховий корпус КП «Уманська міська лікарня» та провести заміну труб, довжиною 66 м, запірної арматури на теплотрасі між основним корпусом та прибудовою для забезпечення теплом основного корпусу лікарні, харчоблоку у дитячій лікарні.
Міський голова позитивно оцінив роботу відділу охорони здоров’я та отримав особисте підтвердження від в.о. начальника відділу охорони здоров’я, що лікувально-профілактичні установи міста технічно готові до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013рр.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua