Спортивний комплекс європейського стандарту на Уманщині

Спорт

У рамках виконання програми «Будуємо нову Уманщину» минулого року у селі Паланка, за сприяння та фінансової підтримки Уманської районної державної адміністрації та директора приватно-орендного сільськогосподарського підприємства Миколи Гордія, був відкритий спортивний комплекс.

Ценральна спортивна арена включає в себе футбольне поле, трибуни на 1500 місць, волейбольні і баскетбольні майданчики, запасне тренувальне футбольне поле, сучасні роздягальні та душові, електронне табло.

Сьогодні багатьох футбольних уболівальників цікавить питання:

– Коли ж нарешті футбольна команда району «УТК – Ятрань» зіграє на своїй новій арені ?

Почесний президент футбольної команди «УТК – Ятрань» Анатолій Петренко та її президент Микола Гордій, запевнили, що у вересні місяці футбольна арена буде готова приймати на своєму полі гравців.

А поки що роботи по облаштуванню спортивного комплексу та доведенню його до європейських спортивних стандартів продовжуються.

Будується функціональна огорожа на запасному тренувальному полі, проводяться роботи по впорядкуванню газону головного поля. Завдяки змонтованій закордонній системі поливу поле вранці і ввечері рясно поливається. Тому, навіть у спеку, газон виглядає привабливо.

Влада району тримає на постійному контролі проведення робіт на спортивному комплексі

За інформацією сектору з питань внутрішньої політики
Уманської райдержадміністрації
http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=7332