АНСАМБЛЬ «АКВАРЕЛІ» ВІДЗНАЧИВ СВОЄ ДЕСЯТИЛІТТЯ

Культурная жизнь

21 травня в актовій залі університету відбулася важлива подія – народний самодіяльний ансамбль «Акварелі» святкував 10-ту річницю від часу створення колективу. Ансамбль – постійний учасник обласних, районних, міських та університетських культурно-мистецьких заходів, лауреат І-го відкритого Всеукраїнського конкурсу «Вічний рух» (Дрогобич, 2008). Незмінний керівник ансамблю - Калабська Віра Степанівна, дипломант IV Міжнародного конкурсу «Fortissimo» в номінації «Оркестрові і народні інструменти» (Харків, 2006 р.).

У програмі ювілейного концерту прозвучали твори композиторів-класиків, сучасних українських та зарубіжних композиторів. Вдячні слухачі нагородили виконавців бурхливими оплесками та чудовими квітами.

цією важливою подією творчий колектив вітала ректор університету професор Побірченко Наталія Семенівна. Слова вдячності прозвучали на адресу ансамблю та його керівника від проректора з гуманітарних питань доцента Балдинюка Дмитра Івановича, декана мистецько-педагогічного факультету доцента Дудник Олени Володимирівни, яка подарувала від колективу факультету гітару.
Бажаємо керівнику та учасникам ансамблю нових творчих злетів!

Офіційний сайт Уманського державного педагогічного університету
імені Павла Тичини
http://www.udpu.org.ua/news.php?readmore=397