Випускний бал – 2012

Одноклассники

12 травня на центральній площі міста відбулось красиве та урочисте свято прощання зі школою – «Випускний бал – 2012». 549 одинадцятикласників вирушили у доросле життя, 47 з них вписали свої імена у літопис рідних навчальних закладів золотими й 22 срібними літерами.

Переповнена площа вітала оплесками випускників, які під марш барабанщиць гуманітарно-педагогічного коледжу, пройшовши разом з директорами шкіл та вчителями вулицею Леніна, вишикувались напроти Будинку рад.

Учасників випускного балу привітав міський голова Юрій Іванович Бодров. Він висловив сподівання, що сьогоднішні випускники стануть гідними громадянами країни, зроблять свій внесок у розбудову України. Звучали мудрі настанови та побажання віри у свої сили, відповідального ставлення до власної долі, здійснення мрій. До цих слів долучились Звучали мудрі настанови та побажання віри у свої сили, відповідального ставлення до власної долі., здійснення мрій. До цих слів долучились депутат обласної ради, Почесний громадянин Черкащини, генеральний директор ПАТ «Уманьферммаш» Анатолій Васильович Ліпкан, депутат обласної ради Андрій Аркадійович Крохмаль, начальник відділу освіти Оксана Володимирівна Герасименко.

На святі відбулась церемонія нагородження випускників медалями та вручення Подяк для їх батьків.

Завершився випускний бал традиційним вальсом, після чого у небо злетіли тисячі кульок – символів світлого, безхмарного неба над юнаками та дівчатами.

Хай щастить вам, випускники!

Офіційний сайт відділу освіти Уманської міської ради
http://osvita.uman.ck.ua/index.php/news/1-latest-news/283-final-point-2012.html

Видео предоставлено на сайте Youtube.com - novunuuman