Програма «Будуємо Нову Умань» в дії (2 Видео)

Новости города

Квартирне питання – за 70 років радянської влади і за 20 років незалежності України – було, є і залишається одним з найгостріших державних питань.

Саме забезпечення людей доступним і якісним житлом в пріоритетних напрямках діяльності влади, соціальних ініціатив Президента, довгострокової державної програми дій «Будуємо нову Україну».

За останні роки Умань є лідером в Черкаській області за будівництвом та здачею житла.

Тільки у 2011 році по місту введено в експлуатацію житлових будинків загальною площею 17689 кв. м. Це результат злагодженої співпраці влади, громади та інвесторів, особистого контролю міського голови Юрія Бодрова. Потужне будівництво нині розгорнули ПАТ Уманьферммаш, ТОВ «Озон-7», ПП «Інжпроект-2», ТОВ «Фірма «Шанс».

Сучасне місто повинно розвиватися гармонійно. Його економічний та соціальний розвиток неможливий без будівництва житла, соціальної інфраструктури та інших об’єктів. Важливо, що в Умані є розуміння того, що будівництво не можна припиняти ні на мить, тому що тоді відразу припиниться розвиток міста.

І сьогодні, не зважаючи на доволі складний поточний період, місто будується, більш того розробляється проект будівництва цілого нового мікрорайону. Таким чином, ми бачимо, як не на словах, а на ділі виконуються державні програми. Саме на них сьогодні спрямовані всі сили та напрямки роботи обласної та міської влади. Та головним завданням перед керманичами країни, області, міста є покращення життя українців.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua