На футбольну арену з новою командою

Спорт

На Черкащині розпочинає свій старт футбольний сезон. Уманський район є активним учасником спортивних змагань із даного виду спорту. Цьогорічні футбольні матчі на спортивній арені буде представляти нова футбольна команда району.

З гравцями новоствореного футбольного колективу зустрілися керівники клубу: голова Уманської районної державної адміністрації, почесний президент ФК "УТК-Ятрань" − Анатолій Петренко та керівник Уманського тепличного комбінату, президент ФК "УТК-Ятрань" Микола Гордій.
З напутніми словами до гравців звернувся Анатолій Петренко. Він наголосив: «Новостворена команда має примножувати спортивну славу одного з найкращих районів Черкащини − Уманського. Не забуто про успіхи жіночої футбольної команди, яка увійшла в фінал Кубку України. Спостерігаються значні успіхи в аматорському футболі району. Зростає чисельність гравців. Вже сьогодні готується до нового чемпіонату району більше 20 команд. А відтак і завдання в "УТК-Ятрань" − здобути в дебютному сезоні путівку до вищої ліги чемпіонату області.

Підтримав Анатолія Петренка і Микола Гордій, який є активним учасником спортивних починань в районі. Він наголосив на тому, що буде допомагати спортсменам і надалі, а тому футболісти будуть забезпечені всім необхідним.

Звернувся до гравців із найкращими побажаннями:«Щоб вас в наступному сезоні травми обходили стороною, а перемога, навпаки, була завжди з вами!
Головний тренер команди Олександр Єжаченко прокоментував: «Сьгодні футбольна команда перебуває в стадії формування. І кубкова гра стане в нагоді − дасть можливість під час змагань перевірити витривалість гравців, створити сильну команду. А надалі ми докладемо максимум зусиль, щоб виконати поставлене завдання.

В невимушеній дружній атмосфері проходила зустріч, під час якої було обговорено багато питань, які хвилювали і футболістів і учасників процесу.Голкіпер команди Євген Прудиус також взяв слово:

−Ми вдячні за увагу до нашої команди, що створюється, з боку районної влади, керівників клубу. Тому будемо намагатися не підвести їх надії та сподівання.
Згадали і славні часи, коли районна команда "Ятрань" радувала уболівальників і результатом і грою. І висловили сподівання, що прийде час, коли нова команда поверне ті славні миттєвості. Під час зустрічі відбулася презентація форми нової команди.

А вона й справді чудова − на рівні світових стандартів. Воно і не дивно − адже придбана в Італії від самого виробника − фірми "LEGEA" (достатньо згадати італійський "Удінезе", збірну Боснії-Герцоговини, які одягає ця фірма). Кольори клубу−зелені. А відтак у основному комплекті гамма біло-зеленого кольору, а в резервному−чорно-зеленого.

На передодні Великодніх свят учасники команди, тренера, керівники клубу взяли участь у святкових богослужіннях.

Маємо надію, що все це принесе удачу на шляху до перемоги футбольної команди "УТК-Ятрань"!

За інформацією сектору з питань внутрішньої політики Уманської райдержадміністрації
http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=6314