"Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ" В ФІНАЛІ КУБКА УКРАЇНИ!

Спорт

З нетерпінням очікували гравці "Ятрані" цей поєдинок. Прикра поразка в Калуші в першому півфінальному матчі змушувала повністю мобілізувати всі власні сили. І гравці були налаштовані таки здобути право зіграти у фінальному матчі. А для цього потрібно було відіграти фору у 2 мячі (в Калуші 29 лютого перемогли прикарпатські футболістки 4:2).

Вже зі стартовим свистком арбітра господарі кинулися на штурм воріт суперника. І в одній з перших своїх атак ім вдалося відкрити рахунок. Влучний удар з середньої відстані Анастасії Скориніної і 1:0. Тут же господарі могли повністю деморалізувати гостей, що явно не встигали за перебігом подій на полі. На 4-й хвилині їх голкіпер припускається помилки, взявши мяча від свого гравця. Уманчанки моментально орієнтуються в ситуації і розігрують мяча - Музика опиняється сама перед порожніми воротами! Але примудряється влучити в штангу. Ще за пару хвилин в стійку влучає і Олександра Романів. Таке невезіння "Ятрані" в домашніх матчах всього сезону вже викликає лише кислу посмішку в уболівальників. Але уманчанки не зупиняються і не звертають увагу на локальні неудачі. Вони повністю контролюють перебіг гри. І перед перервою подвоюють рахунок. Після гарної комбінації робить це Наталія Аілінкий! 2:0. А могли "в роздягальню" і третього мяча гостім відправити...

Перерва не вплинула на перебіг подій на полі. Знову змарновані господарями моменти. Та ж Стець в стійку втретє поцілила. А що там , коли не забиваєш ти? Вірно. Забьють тобі! Такого невезіння ще треба пошукати! На рівному місці Наталія Боярова зрізає мяча у власні ворота! Але не встигли всі присутні переварити цей прикрий факт, як Вікторія Музика гарним ударом справа знову поновлює різницю у два мячі. 3:1. Напругає зростає далі нікуди!

Через 5 хвилин Боярова 2розписується" і воротах суперника! 4:1. Але за 11 хвилин до фінального свистка ще один по суті автогол (Мохнач пробивала буквально з нульового кута!) і вже 4:2. Тут починається просто трилер. Команди обмінються атаками і гострими моментами. Двічі господарів рятує Цикаленко. Фантастичні моменти не реалізують господарі. Арбітри фіксують рахунок 4:2. А це значить, що попереду ще два додаткових тайми по 5 хвилин. Здається, що від напруги запалає повітря в залі.
Обмін атаками триває додатковий час. За лічені секунди до закінчення першого овертайму Музика (вона сьогодні провела свій найкращий матч в складі "Ятрані") розстрілює ворота "Нафтохіміка". Більше голів не було, хоча тих останніх 5 хвилин немов в мареві.

А значить - "ЯТРАНЬ" ПРОБИВАЄТЬСЯ ДО ФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ!!!

Хотілось би подякувати уболівальникам, що заповнили балкони СК УДПУ і весь матч підтримували нашу команду! Це і ветерани футболу і представники "Уманьферммашу", "УТК", "Комунальника", "Пахтакору" та інших команд Уманщини.
Також хотілось би подякувати презеденту ФФЧО Фощію В.Г., який також підтримував команду. Ну і варто розділити успіх з головою Уманської РДА Петренком А.І., який є президентом футбольного клубу.

"Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ" (Уманський район) - "Нафтохімік-ПНУ" (Калуш) 5:2 (в дод. час)
Умань. СК УДПУ. 150 гл. 17 березня. 10-00.
Арбітри: М.Бурлай, М.Погорілий (Черкаси)
Інспектор: Самохін В (Київ)
"Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ" : Цикаленко-Романів, Боярова, Скориніна, Музика, Стець, Аілінкий - Крепостна, Бойко, Сукач, Вібла, Стеценко, Фортуна, Безверха
"Нафтохік-ПНУ": Подвисоцька - Ботюк, Марчук, Клепач, Михайлюк, Чумак, Мохнач
Голи: 1:0 - Скориніна (2), 2:0 - Аілінкий (28), 2:1 - Боярова (автогол, 36), 3:1 - Музика (37), 4:1 - Боярова (43), 4:2 - Мохнач (49), 5:2 - Музика (65)
Попередження: Скориніна
фоли: 5(4)-4(1)

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.ho.ua/