Зі святом 8 Березня

Новости города

*Міський голова зустрівся з жінками-лідерами Умані
*Жінка року

Напередодні Міжнародного жіночого дня міський голова Юрій Бодров зустрівся з жінками-керівниками інститутів громадянського суспільства, представницями Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради.

Юрій Іванович прозвітувався про свою роботу у 2011 році. Зазначив те, що місто в цілому справилося з усіма взятими в минулому році зобов’язаннями, разом з тим зупинився і на проблемах.

В той час, як скажімо рівень офіційної заробітної плати залишає бажати кращого, купівельна спроможність, товарообіг і рівень матеріального забезпечення уманчан - один з самих високих в Черкаській області. Проте відповідні служби повинні попрацювати над питаннями легалізації доходів. В такому критичному ключі була побудована вся бесіда.

Міський голова також зазначив, що в минулому році наше місто отримало багато додаткових цільових надходжень з державного, обласного бюджетів. Почали працювати інвестиційні програми. В цьому він вбачає особисту роль голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба.

Детально розповів міський голова і про головні завдання на 2012рік. Серед яких: створення нових робочих місць, відновлення виробництва, продовження ремонту вулиць і доріг, легалізація доходів, підняття заробітної плати, підтримка та розвиток закладів освіти, медицини культури, модернізація тепло - та водопостачання.

Юрій Іванович наголосив, що додаткові надходження, які спрямовані на покращення умов прийому паломників хасидів, дадуть місту можливість покращити власну інфраструктуру. Адже модернізація передбачає будівництво водоводу, готельного комплексу, сміттєпереробного заводу, ремонт доріг, комунікацій, тощо.

Представниці громадських організацій активно долучилися до бесіди, підтримавши ініціативу очільника міської громади - робити такі зустрічі більш регулярними, а висловлені пропозиції враховувати під час вирішення важливих міських питань на сесіях міської ради.

Голови громадських організацій подякували Юрію Бодрову за цю зустріч і висловили сподівання, що це не останнє засідання, на якому обговорюються такі важливі для життя міста питання за їх участю.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Напередодні 8 Березня 10 уманчанок стали лауреатами звання «Жінка року» в різних номінаціях. Ця традиція була започаткована міським головою та Спілкою жінок міста 12 років тому. За цей час 139 уманчанок удостоєно такого високого визнання.

Міський голова Юрій Бодров, голова Спілки жінок міста Валентина Чорна привітали та вручили лауреатам свідоцтва, квіти, святкові подарунки.

1
Працівник сфери торгівлі
Белясікова Тетяна Володимирівна
Кафе «Берізка»
завідувач

2
Працівник комунальної сфери
Кузьменко

Тетяна Олександрівна
РЕУ-3
двірник

3
Жінка-керівник
Мельник

Наталія Василівна
Уманське управління державної казначейської служби в Черкаській області
начальник

4
Жінка- мати
Ніколіч

Ірина Миколаївна
Школа № 9
вчитель

5
Жінка -науковець
Нестерчук

Юлія Олександрівна
УНУС
Декан факультету економіки та підприємництва, доктор економ.наук, професор

6
Жінка-педагог
П’ятковська Алла Леонідівна
Школа № 11
вчитель

7
Медична сестра
Рибак Лідія Григорівна
Міська поліклініка
Медична сестра

8
Жінка-лікар
Тарасюнь

Зінаїда Фомівна
Пологовий будинок
лікар

9
Працівник фінансової сфери
Чернявська

Тетяна Дем’янівна
ПАТ «Уманьгаз»
Заступник голови правління з фінансово-економічних питань

10
Працівник транспортної сфери
Яремич

Леся Володимирівна
ПП «Нетком»
директор

Видео предоставлено на сайте Youtube.com - TVuman

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua

Party For Everybody

Бурановские Бабушки: Они победили отборочный конкурс и поедут представлять Россию на Евровидение в Мая 2012. Вот так Россия сделала подарок бабушкам в канун 8 Марта.

Редактор и модератор сайта
Шурик