Зустріч з метою залучення інвестицій у розвиток інфраструктури

Туристам

5 березня у м. Умань за участі першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Рябцева, фахівців Головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації, Уманського міськвиконкому та райдержадміністрації проведено зустріч із керівниками провідних підприємств міста Умані та Уманського району.

Основною темою зустрічі стало обговорення, питання участі підприємств області в реалізації інвестиційних проектів, спрямованих на розвиток інфраструктури регіону.

У рамках зустрічі відбулася презентація інвестиційних проектів, направленні на розвиток туристичного потенціалу, сільського господарства та житлово-комунальної сфери Черкащини.

У свою чергу, представники бізнесу виявили зацікавленість щодо участі в реалізації інвестиційних проектів у галузі харчування та будівництва готельних комплексів.

Варто зазначити, що проведення заходу такого рівня матиме помітний вплив на залучення інвестицій для забезпечення динамічного розвитку Черкаської області.

На думку першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Рябцева, перспектива розвитку Черкащини полягає у вмілому поєднанні економічної доцільності і раціонального використання наявних природних ресурсів, збереженні унікальних пам'яток історії своїх предків.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=6200