Спортивні події

Спорт

*Спеціалізоване навчання офіціантів та барменів до початку Євро 2012

*Чемпіонат Черкаської області з боксу серед молоді 1994-95 років народження та юніорів 1996-97 років народження

*Чемпіонат України серед дорослих з настільного тенісу

*Чемпіонат Черкаської області з важкої атлетики

До початку Євро 2012 залишається менше 100 днів. На рівні з містами, де відбудуться футбольні турніри, Умань також активно готується до прийому європейських туристів, так як місто включено до туристичного маршруту чемпіонату. На думку спеціалістів відділу торгівлі Уманської міської ради, деякі уманські заклади громадського харчування вже готові гідно прийняти та нагодувати вибагливих європейських гостей.
На виконання доручення губернатора Черкаської області Сергія Тулуба, відділом торгівлі було проведено спеціалізоване навчання офіціантів та барменів.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2-4 березня у місті Черкаси відбувся чемпіонат Черкаської області з боксу серед молоді 1994-95 років народження та юніорів 1996-97 років народження у якому взяли участь 13 команд та 102 учасника.
Команду міста Умань представляли вихованці федерації боксу „Ринг”, тренерів Віктора Петриченка, Романа Романюка, Ігоря Посовня.
Уманчани посіли перше місце в області у загальнокомандному заліку, здобувши вісім золотих медалей, три срібних, дві – бронзових.
Змагання були відбірковими на участь у чемпіонаті України. Приємно, що з 10 учасників, що будуть представляти нашу область на цих відповідальних змаганнях – п’ять наші земляки.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1-5 березня у Донецьку відбувся чемпіонат України серед дорослих з настільного тенісу. Команду Черкаської області представляли уманчани, вихованці тренера Івана Чронобаба, студенти Уманського національного університету Ярослав Жмуденко та Яна Жмуденко. Їх виступ був дуже вдалим. У парному розряді Ярослав здобув золоту медаль, у особистому та змішаному розряді – срібну медаль. Яна здобула срібну медаль у змішаному та бронзову медаль у парному розрядах. Команда Черкаської області у цих змаганнях посіла третє загальнокомандне місце.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1-2 березня у спортивній залі Уманського національного університету садівництва відбувся чемпіонат Черкаської області з важкої атлетики, у якому взяли участь команди з Умані, Черкас та Черкаського району.
Команду міста Умань представляли студенти Уманського національного університету садівництва.
Вихованці тренера Пучка В.І. гідно представили себе на цих змаганнях здобувши перемоги у особистому заліку.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua