До Дня захисника Вітчизни!

Наша память

22-23 лютого з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни відбулась низка святкових заходів: покладання квітів до Обеліску Слави та урочисті збори за участю керівництва виконкому, депутатів міської ради, представників трудових, педагогічних та студентських колективів підприємств, установ, організацій, навчальних закладів, особового складу Уманського військового гарнізону та громадськості міста. Міський голова Юрій Бодров привітав присутніх зі святом та вручив державні нагороди і Почесні грамоти.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

На Уманщині привітали мужню стать населення зі святом

23 лютого з цієї нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни голова Уманської райдержадміністрації Анатолій Петренко разом зі своїми заступниками, керівником апарату, а також працівниками структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації взяв участь у церемонії покладання квітів та вінків до пам’ятного знаку «Загиблим воїнам».

– Це свято – насамперед, данина героїчним традиціям нашого народу, вияв любові і шани до тих, хто в кровопролитних битвах боронив Батьківщину, відстоював її честь і гідність, – відмітив у своєму виступі очільник району. – Уманщина – славетний край двічі Героя Радянського Союзу, наймолодшого генерала армії, видатного воєначальника І.Д. Черняховського, ім’я якого незгасною зіркою увійшло у Вітчизняну історію. У сузір’я визначних синів і дочок України справді грандіозною постаттю є видатний військовий діяч, генерал-лейтенант, дипломат, Герой України К.М. Дерев’янко, який підписав акт про капітуляцію Японії.

Цього ж дня у населених пунктах району за участю представників райдержадміністрації, селищного, сільських голів, активу сіл відбулось покладання квітів та вінків до обелісків Слави, Братських могил, пам’ятних знаків загиблим воїнам-визволителям.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=5640