Спортивні події

Спорт

*Змагання з фізичної підготовки допризовної молоді з нагоди Дня захисника Вітчизни

*Волейбольний турнір пам’яті Михайла Гриба

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

16 лютого з нагоди дня захисника Вітчизни відбулись змагання з фізичної підготовки допризовної молоді. Змагання проходили у спортивній залі Уманського державного педагогічного університету. У них взяли участь команди вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації та загальноосвітніх навчальних закладів, всього взяли участь 170 юнаків.

Переможцями серед загальноосвітніх навчальних закладів стали:

1 місце –ЗОШ №9

2 місце – міська гімназія

3 місце – ЗОШ №11

Переможцями серед вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації стали:

1 місце – Гуманітарно-педагогічний коледж.

2 місце – Національний університет садівництва.

3 місце – Агротехнічний коледж.

Видео предоставлено на сайте Youtube.com - TVuman

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

18 лютого в Христинівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є.Корнійчука відбувся щорічний турнір на Кубок району з волейболу, присвячений пам’яті колишнього голови КСП «Перемога» (с. Шельпахівка), члена збірної команди району з волейболу Михайла Гриба.

Турнір започаткований відділом у справах сім'ї, молоді та спорту Христинівської райдержадміністрації ще у 2000 році.

Ініціаторами турніру виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та директор Орадівської ЗОШ І–ІІІ ст. Сергій Шпанко, який і провів урочисте відкриття турніру.

Учасників змагань вітали перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Іваненчук, депутат районної ради Віктор Мітасов та дочка Михайла Гриба – Тетяна. Виступаючі згадали Михайла Даниловича добрим словом і вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.

На волейбольному майданчику змагалися 7 команд із сіл Кузьмина Гребля, Мала Севастянівка, Розсішки, Шельпахівка, Шукайвода, селища Верхнячка та міста Христинівка.

Усі команди демонстрували організовану та комбінаційну гру. Так, волейболісти з с. Мала Севастянівка та м. Христинівка вибороли право позмагатися за перше місце. Протистояння цих команд у фіналі стало найзахоплюючою частиною змагання.

У фіналі сьомий рік поспіль Кубок турніру отримала команда села Мала Севастянівка, друге місце –команда міста Христинівка, а третє виборола молода та перспективна команда смт. Верхнячка.

Переможець та призери змагань були відзначені кубком та грамотами. А цінні подарунки надало фермерське господарство «Голден» (с. Шельпахівка).

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=5601