Шевчук відкрив лік голам за національну збірну

Спорт

Молодіжна збірна України вдало стартувала на Кубку співдружності, що проходить в російському Санкт-Петербурзі, обігравши однолітків із Молдови − 1:0. Шевчук Антон: Народився 2 лютого 1990 року в м. Умань.

Вихованець ДЮСШ «Іллічівець-Умань» м.Умань.

Нападник.

Клуб: «Оболонь» Київ.

У Прем'єр-лізі України зіграв 15 матчів.

За дублюючий склад провів 50 матчів – 4 голи.

Молодіжна збірна України – 4 матчі, 1 гол.

Фіналіст Кубка України серед аматорів у складі ФК «Ходак» Черкаси у 2009 р.

Турнір, що раніше проводився серед провідних клубів СНД та Прибалтики, з цього року поміняв формат учасників (12 молодіжних збірних) та переїхав із Москви до Північної Пальміри. Українці відкривали змагання для себе матчем у рамках групи В проти Молдови.

«Синьо-жовті» відзразу взяли під контроль гру, і вже на 15-й хвилині відкрили рахунок. Капітан нашої команди Андрій Богданов пройшов правим флангом і віддав м’яч у район воротарського майданчика, де тут як тут був півзахисник київської «Оболоні» Антон Шевчук. Чіткий удар уманчанина став для голкіпера молдаван занадто складним випробуванням.

Підопічні Павла Яковенка продовжували методично розхитувати оборону суперників, однак повторити успіх так і не змогли. Хоча кілька разів все ж таки були близькими до цього, особливо наприкінці гри, коли Євген Павлов не влучив у порожні ворота. Молдовани взагалі реальних нагод не мали, до того ж на 68-й хвилині вони залишились у меншості.

У іншому матчі групи В молодіжна збірна Латвії перемогла Киргизстан − 3:2. Наступний поєдинок команда Павла Яковенка проведе у суботу, 21 січня, проти Киргизстану.

Футбольний клуб "Славутич" Черкаси
http://fcslavutich.ck.ua/news/football/295-shevchuk-vidkrivae-lik-golam-za-natsionalnu-zbirnu