«Учитель року - 2012» відбувся в Умані

Одноклассники

14 грудня в актовій залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 імені М.П.Бажана відбувся фінал міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2012» у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Іноземні мови (англійська)», «Біологія», «Фізична культура». В ньому взяли участь 16 педагогів із 13 шкіл міста. Метою конкурсу було виявлення та підтримка творчої праці педагогів, підвищення їхньої професійної компетентності, популяризація кращих здобутків освітян .

Із вітальним словом до конкурсантів звернувся заступник міського голови Петро Паєвський, який подякував учасникам конкурсу за активну життєву позицію, творче ставлення до навчання та виховання дітей, ефективне впровадження інноваційних технологій в освітній процес

За рішенням журі переможцем міського етапу конкурсу «Учитель року – 2012» визнано вчителя англійської мови Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 Людмилу Лагуш.

Усі учасники конкурсу отримали грамоти відділу освіти; учителі, які посіли І, ІІ та ІІІ призові місця відповідно до наказу відділу освіти були нагороджені преміями в розмірі посадового окладу. Від міського комітету профспілки працівників освіти і науки всім учасникам конкурсу вручено грошову винагороду та солодкі призи .

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=4974
Черкаська обласна державна адміністрація