Сторінками виконання програми «Будуємо нову Уманщину»

Политика

Програма «Будуємо нову Уманщину» на 2011-2015 роки, об’єднала у собі заходи, спрямовані на вирішення основних проблемних питань територіальних громад Уманщини та взяла впевнений старт. На її рахунку багато позитивних змін у кожному населеному пункті району. На її реалізацію у 2011 році планувалось використати 5,5 млн.грн., а фактично вже освоєно 8,6 млн.грн., що на 56,2 відсотки більше проти запланованого.

18 листопада голова Уманської райдержадміністрації Анатолій Петренко за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в районі провів координаційну нараду, під час якої проаналізовано виконання бюджетів усіх рівнів, стану сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України та виконання доручень голови райдержадміністрації. Крім того, обговорено питання щодо підготовки до проведення акредитації у медичних закладах району; завершення ремонтних робіт у Сушківському дошкільному навчальному закладі, Громівському Будинку культури; забезпечення пільгового перевезення населення регіону; Звернено увагу на діяльність торгівельних закладів району (дотримання санітарного стану; забезпечення товарами першої необхідності, у тому числі товарами від виробника; просування товару до споживачів).

У ході наради продовжено аналіз виконання програми «Будуємо нову Уманщину» на 2011-2015 роки, що об’єднала у собі заходи, спрямовані на вирішення основних проблемних питань територіальних громад Уманщини, взяла впевнений старт. На її рахунку багато позитивних змін у кожному населеному пункті.

Підбиваючи підсумки виконання програми «Будуємо нову Уманщину» упродовж 2011 року, Анатолій Петренко дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації щодо подання пропозицій для визначення завдань з виконання цієї програми у 2012 році.

У нараді взяв участь голова Уманської районної ради Сергій Кулібаба.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=4011