Результати спортивних змагань

Спорт

Чемпіонат області серед ветеранів. Уманська "Зоря" в фіналі!

В 1/4 фіналу уманська "Зоря" двічі по 4:0 здолали команду "Городища". В першому поєдинку в Умані три м'ячі провів Володимир Дерманський і одного Павло Казаков. У матчі-відповіді знову хет-триком відзначився Володимир Дерманський.
В півфіналі на уманчан чекала грізна черкаська "Вікторія". Багато хто передрікав, що до фіналу проб'ються черкащани. Перший матч в Умані переваги нікому не надавав - розійшлися нульовою нічією при рівній грі. А ось в Черкасах голи Володимира Дерманського і Олександра Карнаушенка дозволили вирвати перемогу 2:0 а з нею і перепустку до фіналу!
Вирішальний матч ще з одним черкаським колективом - "Хіміком" - відбудеться на нейтральному полі (попередня інформація - чи то Городище, чи Шпола).

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.ho.ua/

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

11 жовтня на центральному стадіоні міста відбулось відкриття міської Спартакіади школярів.

З привітальними словами виступили виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Оксана Герасименко і начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Ольга Ремез. Вони вручили нагороди колективам загальноосвітніх навчальних закладів, які зайняли призові місця та здобули перемогу у колективному заліку Спартакіади 2010/2011 навчального року.

Після відкриття Спартакіади розпочалися змагання з легкоатлетичного чотириборства. В них взяли участь 60 учнів із 14 загальноосвітніх навчальних закладів. Перше місце посіли учні школи № 3, друге – школи № 1, третє – міської гімназії.
22 жовтня збірна команда школярів міста буде брати участь у обласних змаганнях з легкоатлетичного чотириборства.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua