Фінал 6-х юнацьких ігор Черкаської області з футболу.

Спорт

1 жовтня, як і торік, на День міста в Умані відбувся фінал 6-х юнацьких ігор Черкаської області. Подолавши перший етап, право поборотися отримали 4 команди. Як минулого року в молодіжних іграх Черкащини , це були команди Уманського району, Умані, Черкас та Черкаського району. Пам'ятаючи поразки в 2010, команда Черкаського району до Умані вирішила не виїджати. Отож призи розігрували між собою три колективи.
Першими за жеребом на поле вийшли футболістки Умані та Черкас. Перемогу господарм приніс влучний удар капітана команди Крепостної Євгенії в середині другого тайму. Отож 1:0.

Потім мали змагатися команди Умані та Уманського району. Дівчата разом тренуються а відтак знають як слабкі так і сильні сторони один одного. Вже протягом перших 5 хвилин суперники обмінялися гострими випадами. Спочатку Музика В. змарнувала вихід один на один. А потім Є.Крепостна вийшла сама на ворота Уманського району. Але чудову реакцію продемонструвала Олена Цикаленко ( Олену нам віднайшли представники команди Рижавка, що виступає в чемпіонаті району, в с. Затишок за майже півсотні кілометрів від райцентру і при умові наполегливої праці "Ятрань-Уманьферммаш" матиме надійного голкіпера). Потім гра йшла з перемінним успіхом. В другому таймі шальки терезів схилятися стали на користь команди району. Але удари Вікторії Музики все не приносили бажаного голу. І коли здалося, що команди розійдуться миром, останній удар Вікторії знайшов шпарину серед захисників. Отож Уманський район переміг Умань 1:0. До фінального свистка залишалося 20 секунд....

В останньому матчі Уманський район швидко повів в рахунку 2:0. І хоча наприкінці матчу черкащанки (а і в їх складі було четверо гравчинь, що вже одягали форму "Ятрань-Уманьферммаш") могли забити гол престижу, все ж на підсумковий результат це вже не впливало.
Отож чемпіонами 6-х юнацьких ігор Черкаської області стали футболістки Уманського району: Цикаленко Олена, Діденко Ольга, Лишаєватенко Іра, Горда Таміла, Музика Вікторія, Мельник Анна, Поштарук Анастасія, Павлюк Вікторія, Кобицька Ірина, Календрузь Еріка, Подчас Анна, Пастушенко Маргарита. Дівчата презентували Собківку, Іванівку, Городецьке, Сушківку. Їх підготували Сушкета В., Аркуша А., Хливнюк Ю., Сирота В., Пею В. та керував командою Соболенко І. Варто відмітити, що команда до перемоги здолала непростий шлях, перемігши на своєму шляху у всіх поєдинках з непростими конкурентами. Цікаво , що команда Уманського району навіть жодного м'яча не пропустила.

Срібні медалі за командою Умані: Огороднік Анастасія, Титаренко Лілія, Жарун Вікторія, Вібла Анастасія, Крепостна Євгенія, Нечепорук Наталія, Проценко Анна, Гедзюк Дарина, Собко Марина, Власенко Богдана. Готували дівчат Деренюк Ю., Соболенко І та Пею В, який був старшим тренером команди.
Побажаємо і іншим нашим командам так "дуплетом" забирати найцінніші нагороди та підтримати стабільність дівчат!

Uman girl's team

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.ho.ua/