Рятувальники готуються до зустрічі хасидів

Новости города

У вересні на Умань очікує чергове масштабне паломництво хасидів. Напередодні цієї події управління МНС відповідно до спеціального плану, відпрацьовує свої дії на випадок виникнення у цей період різноманітних надзвичайних подій.

Так 30 серпня на базі автополігону Уманської автошколи ТСОУ уманськими міським та районним підрозділами Управління МНС були проведені спеціальні командно-штабні тактичні навчання.

Крім тренувальної мети, під час цих навчань перевірялись навички, вміння та правильність дій особового складу підрозділів під час ліквідації пожежі в наметовому містечку.

Як відомо з 30 вересня по 5 жовтня в Умані в межах святкування релігійного свята «Рош - Га - Шана» (Новий рік) пройде низка заходів. Значна частина прочан - хасидів в цей період буде перебувати саме в наметовому містечку.
Зважаючи на всю масштабність події та перебування на території міста Умань громадян інших країн світу, до навчань були також залучені представники інших служб. Зокрема участь у навчаннях узяли фахівці медичних закладів, ВАТ «УманьГаз», комунального підприємства «Уманьводоканал», підприємства ПАТ «Уманьенергомережі» та КП «Уманський комунальник».

Управління МНС України в Черкаській області
http://www.gumns.ck.ua/content/2019/index.html