Новини Умані: 16 серпня - 23 серпня 2011 року

Новости города

16 – 19 серпня проходив огляд стану готовності дошкільних виховних закладів та шкіл міста до нового навчального року. Комісію очолював заступник міського голови Петро Паєвський. Підсумки огляду будуть підведені на загальноміській педагогічній конференції. 19 серпня міський голова відвідав школу № 10 та дитячий навчальний заклад № 23. Перевірив готовність навчальних закладів до початку навчального року, подякував педагогічним колективам та батькам за участь у розвитку та збереженні освітньої галузі. Міська влада постійно турбується про зміцнення матеріально-технічної бази освітянських установ. За рахунок міського бюджету в школі № 10 частково були замінені вікна на нові.

19 серпня в міському Будинку культури відбулись урочисті збори з нагоди відзначення 20 річниці Незалежності України, на яких міський голова Юрій Бодров привітав всіх учасників зборів зі святом та вручив Почесні грамоти облдержадміністрації, виконавчого комітету Уманської міської ради та цінні подарунки ровесникам незалежності. Усі нагороджені отримали матеріальну винагороду. По закінченню урочистої частини присутні мали нагоду переглянути святковий концерт за участю артистів Черкаського академічного заслуженого українського народного хору.

23 серпня на площі перед адміністративним будинком відбулась урочиста церемонія підняття Державного прапора України на центральний флагшток міста Умані з нагоди відзначення Дня Державного прапора України. Міський голова Юрій Бодров привітав зі святом представників громадськості, трудових колективів, засобів масової інформації, роту почесної варти гарнізону, працівників міського відділу міліції та районного відділу МНС в Черкаській області.

В цей день з нагоди 20 - ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України відбулось покладання вінків і квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та Обеліску Слави.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua