Голова облдержадміністрації гідно оцінив успіхи уманців

Новости города

15 липня голова облдержадміністрації Сергій Тулуб відвідав Умань. Разом з міським головою Юрієм Бодровим він ознайомився з роботою реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами та приватного підприємства МПП «Агропромресурси».

Зруйновану 2-поверхову будівлю їдальні для військових, 2007 року за дорученням тодішнього Прем’єр-міністра Віктора Януковича було передано Уманському управлінню праці й соцзахисту населення. Нині пенсіонери мають там можливість користуватися 16 різними видами лікувань: сауни, басейн, масажі, вигрівання, а ще тут літні люди мають змогу відвідувати клуби за інтересами, співати в хорі, вишивати й т. ін.

Сергій Борисович зустрівся з відвідувачами центру і вручив їм плазмовий телевізор, який встановлять у затишному, зручно мебльованому холі.

На завершення зустрічі Світлана Онищук, перший заступник начальника управління праці та соціального захисту виконавчого комітету Уманської міськради, попросила в Сергія Борисовича допомогти коштами на новий дах будівлі та з передачею приміщень, у яких міститься реабілітаційний центр для певних категорій людей (с. Дмитрушки), з балансу Міноборони на баланс міста.

Сергій Борисович пообіцяв посприяти.

Далі, у ході робочої поїздки, очільник області оглянув мале приватне підприємство «Агропромресурси».

Продукція «Агропромресурсів» з маркою «Риба’к» відома не лише жителям Уманщини. Екологічно чиста продукція підприємства має попит у багатьох областях України.

Сергій Борисович поцікавився історією створення підприємства, професійним ростом його керівника Леоніда Кучерявого, а також звідки отримують рибу, куди збувають. А передовсім побутовими умовами працівників, їхньою заробітною платою.

На запитання журналістів, як оцінює побачене, Сергій Борисович відповів:

Видно, що міська влада працює над тими питаннями, які хвилюють людей, прагне відшукати нові форми задоволення насущних потреб уманців, зокрема пенсіонерів.

Голова облдержадміністрації був також задоволений роботою підприємства «Агропромресурси» та планами на майбутнє.

Напередодні 20-річчя Незалежності України Сергій Борисович говорив про досягнуте за ці роки, наголосив, зокрема, що Черкащина зберегла добрі традиції, як і раніше, залишається лідером у країні у вирощуванні зернових: вже маємо на цей час 37 ц. зерна з гектара проти торічних 32 ц.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=3699