Святкування випускників та дня рибалки

Новости города

28 травня на центральній площі міста відбулося міське свято випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста. Вулицями міста крокувало 213 юнаків та дівчат, для яких відкрився новий незвіданий шлях у доросле життя.

У 2010/2011 навчальному році серед випускників загальноосвітніх навчальних закладів:

14 одержали «Золоті медалі» за високі досягнення у навчанні та 4 випускники – «Срібні»;
6 переможців обласних олімпіад з базових дисциплін,
13 переможців обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук;
2 переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!».
Випускники мають і спортивні здобутки на всеукраїнському рівні.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

За сприяння Уманської міської ради та виконавчого комітету 10 липня відбулося святкування Дня рибалки. Традиційно організатором свята стало Уманське товариство мисливців та рибалок, керівник Юрій Мулько, яке останні 4 роки вдало відновлює рибні запаси водойм в м. Умані.

Головною ціллю даного заходу було залучення громадян міста до культурного відпочинку та виховання шанобливого ставлення до навколишнього середовища.

Зранку розпочалися змагання серед рибалок, які тривали цілий день. Переможці отримали призи від організаторів та спонсорів свята. Всіх охочих пригостили рибною юшкою. Для дітей була організована культурно-розважальна програма.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua