Виконання програми «Будуємо нову Умань»

Новости города

В рамках виконання Програми «Будуємо нову Умань» на 2011-2015 роки :

1. Розпочато будівництво водопровідних мереж по вул. Бетховена, Маяковського, Інтернаціональної. На оплату проектно-вишукувальних робіт з міського бюджету були виділені кошти в сумі 53995,25 грн. Проектно-кошторисна документація була розроблена відповідно технічних умов КП «Уманьводоканал» Потужність магістрального водоводу була розрахована у урахування подальшої можливості підключення до нього всіх індивідуальних будинків та закладів розташованих в мікрорайоні «Софіївська Слободка».

Враховуючи розташування в мікрорайоні двох соціально важливих комунальних закладів (школи-інтернату та загальноосвітньої школи №9), зазначеним проектом було передбачено їх підключення до магістрального водоводу. Відповідно до кошторисної документації вартість будівництва магістрального водоводу з урахуванням підключення школи-інтернату та загальноосвітньої школи №9 складає 2 млн.200 тис. грн. В 2011 році розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 лютого 2011 року №98-р були виділені кошти за рахунок субвенції з Державного бюджету України місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток в сумі 2 млн. 200 тис. грн., тобто в повному обсязі на будівництво магістрального водоводу.

Протягом березня – травня 2011 року відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель» була проведена процедура відкритих торгів з вибору підрядної організації, яка буде виконувати будівельні роботи. Повна інформація про проведення торгів розміщена відповідно законодавства на загальнодержавному безкоштовному веб-порталі з питань державних закупівель за адресою www.tender.me.gov.ua. Переможцем торгів з поміж семи поданих пропозицій від будівельних організацій з чотирьох міст України визначено пропозицію, подану ВАТ фірма «Уманьспецмонтажпроект-1» (м. Умань).

5 липня 2011р. підрядником розпочато будівельні роботи.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua