Новини Умані: 6 липня - 11 липня 2011 року

Новости города

6 липня з робочим візитом в м. Умані перебував голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб. Разом із міським головою Юрієм Бодровим відвідав приватні акціонерні товариства «Технолог» та «Світ меблів», на яких ознайомився з виробничою базою підприємств. В цей же день на базі Уманського Національного університету садівництва голова облдержадміністрації провів нараду з питань організації збирання ранніх зернових культур в області.
Візит завершився участю делегації Черкаської облдержадміністрації у святкуванні Івана Купала в Умані.

Гуляння відбувалися в дендропарку «Софіївка». Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб переглянув театралізоване обрядове дійство у виконанні студентів Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини. Він привітав присутніх зі святом, побажав усім і надалі берегти та примножувати традиції нашого народу.

6 липня за дорученням міського голови проведено нараду з питань вивезення твердих побутових відходів та обладнання контейнерних майданчиків під євроконтейнери. У нараді взяли участь начальники ремонтно-експлуатаційних управлінь, КП «Комунальник», відділів житлового, комунального господарств, торгового відділу, головний державний санітарний лікар м. Умань.
Було обговорено питання щодо затвердження схеми санітарної очистки міста і розроблення Програми. За результатами наради дані доручення керівникам відповідних структур і підприємств.

7 липня відбувся «круглий стіл» з підприємцями міста під головуванням заступника міського голови Максима Полякова в залі засідань бізнес-інкубатора Уманського державного педагогічного університету.
У обговоренні питань взяли участь начальники Уманської ОДПІ, торгового відділу, заступник начальника Пенсійного фонду України в м. Умань, голови Ліги підприємців та профспілкової організації підприємців, громадської організації автолюбителів.
У центрі уваги учасників «круглого столу» були питання: сплати єдиного внеску до Пенсійного фонду, ведення підприємцями первинного обліку документів, проведення перевірок, подальшого працевлаштування підприємців внаслідок ліквідації стихійних ринків.

7 липня міський голова Юрій Бодров зустрівся з президентом Товариства Червоного Хреста України Іваном Усиченко, який повідомив про наміри очолюваної ним організації та ізраїльської організації рятувальників Червоний Щит Давида створити новий медичний центр – навчання та обслуговування населення, що працюватиме під егідою і з емблемою Червоного Кристалу. Ізраїльська сторона готова вкласти значні кошти в ремонт приміщення і забезпечити його обладнанням, оплатити роботу медичного персоналу. Сьогодні Умань має представити приміщення, яке відповідало б вимогам благодійної організації та не використовувалось активно галуззю охорони здоров’я.

8 липня під час наради на чолі з міським головою було проаналізовано стан ринку праці в місті та хід виконання доручень міського голови керівниками структурних підрозділів міської ради та місцевих органів державної виконавчої влади.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

11 липня голова Уманської райдержадміністрації Анатолій Петренко за участю своїх заступників провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації і представниками служб, установ та організацій району, під час якої обговорено соціально-економічну ситуацію на Уманщині, хід жнивної кампанії, інвестиційну політику, інвентаризацію земель та питання щодо добудови Родниківської школи.

Крім того, під час наради особливу увагу звернено на хід виконання заходів з підготовки до відзначення в районі 20-ї річниці незалежності України.

«Жителі району мають відчути, що ця дата – справді віхова в історії району і України, – відзначив голова райдержадміністрації. – Тому заходи з відзначення ювілею мають відбутися в усіх населених пунктах району, установах та організаціях – аби і люди зрілого віку, і школярі вкотре усвідомили значущість цієї події у новітній історії України”.

Керманич району вважає, що заходи мають пройти під гаслом «Досягнуто за роки Незалежності».

сайт районної державної адміністрації

http://www.umanrda.gov.ua/view_information.php?id=210