Робоча поїздка очільника області на Уманщину

Новости города

6 липня голова Черкаської обласної державної адміністрації, Герой України Сергій Тулуб відвідав з робочою поїздкою Уманський район. У ході візиту Сергій Борисович ознайомився з виробничою базою ПрАТ «Технолог». Приватне акціонерне товариство "Технолог" – фармацевтичне підприємство, яке виготовляє нестерильні лікарські засоби. Виробнича зона складається з трьох цехів, розміщених в окремих будівлях: цех лікарських засобів твердої форми, цех лікарських засобів рідкої форми, цех вітамінних препаратів. На підприємстві працюють 266 чоловік. Тут розроблено й упроваджено систему управління якістю, яка функціонує зараз. Сертифіковав її національний орган із сертифікації УкрСЕПРО. На завершальному етапі роботи – здача в експлуатацію ще одного цеху для виготовлення лікарських засобів твердого формування виробничою потужністю 5 мільярдів таблеток на рік. Після здачі в експлуатацію нового цеху й виходу на вказану потужність керівництво планує побудувати з нуля ще один цех, кошторис якого становить близько 10 мільйонів доларів. У новому цеху планується виготовляти такі лікарські засоби: вітаміни у формі драже, лікарські засоби у формі таблеток, лікарські засоби у формі гранул. Підприємство постійно розширює асортимент своєї продукції. До 2013 року планується зареєструвати 12 нових препаратів.

Сергій Тулуб також ознайомився з виробничою базою ПрАТ «Світ меблів – Україна». Це підприємство виготовляє корпусні меблі. З початку року тут вироблено 38 427 одиниць кухонних меблів, що на 56% більше ніж за відповідний період минулого року, та меблів для умеблювання 51 143 одиниць, що на 20% перевищує тогорічні показники.

Створено 30 нових робочих місць, і сьогодні штат підприємства налічує 430 працівників. Середня заробітна плата за червень поточного року становила 1995 грн.

90% своєї продукції підприємство експортує до Республіки Молдова, Білорусі, Росії, Литви, Латвії, Казахстану, Туркменистану.

Ознайомившись з роботою цих підприємств, очільник області залишився задоволений їх роботою.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=3174