Христинівщинa: День міста Христинівки з «Океаном Ельзи»

Культурная жизнь

26 червня місто Христинівка відсвяткувало свій черговий день народження.

Розпочалося свято з вітального виступу міського голови М.Наконечного, який закликав любити Христинівку, наш спільний дім, піклуватися про нього, робити його ошатним і затишним.

У своїх вітаннях голова районної ради Володимир Мастилко, перший заступник голови Христинівської райдержадміністрації Сергій Іваненчук відзначили, що святкування Дня міста є гарним приводом для підсумку здобутків і визначення планів на майбутнє та побажали добра та щастя, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, сімейного затишку, миру та злагоди всім жителям та гостям міста.

Програма святкування Дня міста була надзвичайно різноманітною та насиченою: вручення грамот працівникам міліції та МНС, відзначення власників дворів зразкового порядку, народних умільців, художників, проведення різноманітних конкурсів, дитячий фестиваль художньої самодіяльності, фінальний матч розіграшу Кубка району з футболу. Родзинкою свята вкотре став конкурс «Королева міста Христинівка».

Вже стало доброю традицією запрошувати на святкування Дня міста українських зірок. У Христинівці з концертами побували Анні Лорак, Таїсія Повалій, Віталій Козловський, Потап та Настя Каменських, Наталя Бучинська, гурти «Авіатор», «Бумбокс», «ТІК». А цього року відсвяткувати з христинівчанами запросили народну артистку України Катерину Бужинську та легендарну рок-групу «Океан Ельзи». Незабутнім враженням від цього концерту не завадили навіть злива і шквальний вітер.

Чудовим доповненням до гарного настрою став святковий феєрверк.

Відділ з питань внутрішньої політики, зв’язківіз засобами масової інформації та
громадськістю апарату Христинівської
райдержадміністрації

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=3587
Черкаська обласна державна адміністрація