На адресу голови облдержадміністрації надійшла подяка від уманчан

Новости города

До голови облдержадміністрації Сергія Тулуба щодня з різними питаннями звертаються десятки черкащан. Жителі області використовують можливість поспілкуватися з її очільником і на його особистих прийомах, і під час робочих поїздок Сергія Борисовича в села, міста та райони, і завдяки дії „гарячого телефону” та просто надсилаючи листи. До кожного звернення Сергій Борисович ставиться відповідально.
15 квітня ц.р. голові облдержадміністрації надійшов лист від мешканців міста Умань, які проживають по вул.Пролетарській (будинки № 14, №14А, № 16 та № 20), в якому уманчани поскаржилися на відсутність асфальтного покриття внутрішньо квартальної дороги, яка веде до їхніх будинків. Проблема в масштабах області, звісно, не така вже й велика, але наскільки дошкульною протягом багатьох років вона була для жителів Пролетарської вулиці неважко уявити. Реагуючи на звернення, Сергій Борисович не залишив його поза увагою та посприяв вирішенню порушеної в листі проблеми. Спільно з Уманською міською радою в короткі терміни було вжито відповідні заходи та проведено необхідний ремонт.

Днями на адресу облдержадміністрації надійшов ще один лист від тих само уманчан, які вже зверталися до керівника області. Проте цього разу жителі Умані висловили подяку голові облдержадміністрації.

– Шановний Сергій Борисович! Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви перейнялися нашими проблемами та не залишили без уваги наше звернення. Зичимо Вам міцного здоров'я, успіхів на теренах розбудови нашої Черкаської області та всієї держави”, – йдеться у їхньому листі.

Колектив мешканців вулиці Пролетарської також висловив подяку міському голові м. Умань Юрію Бодрову, його першому заступнику Володимиру Віблому, в.о. начальника відділу житлового господарства м.Умань Володимиру Рязанову, директору ПП «БДУ МУШ» Сергію Саакяну.

Люди пишуть також, що не розчарувалися і в своєму виборі, віддавши свої голоси на виборах міського голови Умані за Юрія Бодрова, котрим за їхнім твердженням „...за 18 років перебування на цій посаді не тільки збережено, а й примножено соціальну інфраструктуру міста Умань”.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=3131