Новини Умані: 9 травня - 13 травня 2011 року

Новости города

9 травня відбулися заходи з нагоди святкування Дня Перемоги:

Відбувся марш-парад ветеранів Великої Вітчизняної війни. Центральною вулицею міста крокували сивочолі ветерани, діти війни, військовослужбовці, воїни-інтернаціоналісти.
Молоддю був організований автопробіг «Спасибо деду за Победу!»
Біля Обеліску Слави відбувся мітинг-реквієм, покладання вінків, квітів до Обеліску Слави та Алеї Слави Героям Уманщини.
У міському Будинку культури відбулися урочисті збори з нагоди 66-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Міський голова Юрій Бодров привітав ветеранів зі святом, вручив державні нагороди учасникам бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945р.р. Після завершення офіційної частини урочистостей присутні переглянули святковий концерт.
До урочистостей з нагоди Дня Перемоги долучився осередок міської організації Партії регіонів, яким для ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни було організовано „Солдатську кашу”.
На центральному стадіоні відбулись спортивно-масові заходи: змагання з легкої атлетики, футболу, волейболу, шашок, шахів та ін.
В центральному сквері проходили концерти викладачів та вихованців шкіл естетичного виховання міста, ансамблю народної музики, духового оркестру.
На центральній площі міста відбулась танцювально-розважальна програма, яка завершилась «Свічковою ходою» до Обеліску Слави.

13 травня відбулося засідання Виконавчого комітету Уманської міської ради. Розглядалися наступні питання: про дозвіл на розміщення об’єктів торгівлі; про дозвіл на надання послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів; про надання дозволу на укладання угод, що потребують нотаріального посвідчення; про окремі питання організації оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей та підлітків у 2011 році; про нагородження Почесною грамотою виконкому Уманської міської ради та інше.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua