Уманщина завершила навчальний рік

Одноклассники

27 травня голова Уманської райдержадміністрації, депутат районної ради Анатолій Петренко взяв участь у святковій лінійці, приуроченій останньому дзвонику, що відбулася у Старобабанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Це один із найбільших навчальних закладів району, у якому навчається 201 учень, з них, 15 – випускники. У минулому році тут встановлено інтерактивний комплекс, який включає мультимедійну дошку, проектор та комп’ютер.

Очільник району, вітаючи шкільну родину зі святом, побажав учителям – життєвих сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки, учням молодших і середніх класів – гарного й змістовного відпочинку, випускникам – вдалого старту в самостійне життя, успіхів у здійсненні задумів і мрій, стати гідними громадянами нашої держави, а також мудро скористатися набутими знаннями і у повній мірі реалізувати життєві цілі. Керівник районної виконавчої влади подарував для їдальні навчального закладу холодильник.

У заході також взяли участь сільський голова Оксана Музика, начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Супрунець, фінансовий директор ВАТ «Старобабанівський гранкар’єр» Тетяна Єрмак, заступник начальника Старобабанівської виправної колонії №92 Андрій Кадуба, депутат районної ради Володимир Руденко. Навчальному закладу вручено кошти на оздоровлення дітей та подарунки для випускників.

27 травня з нагоди свята „Останнього дзвоника” перший заступник голови Уманської райдержадміністрації, депутат районної ради Олег Кожем’як взяв участь в урочистій лінійці, що відбулася в Іванівському навчально-освітньому закладі. Він висловив глибоку вдячність усім педагогам школи за працю, за те, що силою їхньої думки і теплом душі твориться майбутнє країни, а також побажав випускникам щасливої долі та вагомих успіхів у житті. О.Кожем’як подарував школі спортивний інвентар.

А заступник голови Уманської райдержадміністрації, депутат районної ради Сергій Рогальський відвідав навчальний заклад у с.Гереженівка, де взяв участь у святковій лінійці. Він привітав учнів, педагогічний колектив закладу, випускників та їх батьків. “Це подія, однаково хвилююча для всіх, адже роки навчання у школі і останній дзвоник залишають у пам’яті спогади на все життя”, – зазначив у вітальному слові заступник голови райдержадміністрації. Сергій Рогальський подарував школі спортивний інвентар.

Заступник голови Уманської райдержадміністрації Роман Діденко відвідав с.Громи та взяв участь у святкових урочистостях з нагоди свята „Останнього дзвоника”, що відбулися у місцевому навчальному закладі. Він побажав широкої і щасливої життєвої дороги випускникам, молодшим школярам – продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Керівник апарату Уманської райдержадміністрації, депутат районної ради Інна Миронова відвідала с.Піківець та взяла участь у святкових урочистостях, що відбулися у місцевому навчальному закладі. Вона висловила вдячність вчителям за наполегливу працю, за тепло сердець, яке вони дарують дітям. Звертаючись до учнів, вона побажала їм гарних літніх канікул.

27 травня представники райдержадміністрації та органів самоврядування відвідали усі загальноосвітні заклади району та взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення свята останнього дзвоника.

Цього ж дня з нагоди свята останнього дзвоника головний лікар ЦРЛ, депутат обласної ради від Партії Регіонів Інна Добрянська відвідала Пугачівський навчальний заклад і подарувала спортивний інвентар, канцтовари, а також настільні ігри для дітей, що відпочиватимуть у пришкільному таборі.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=3341