Зі святом Перемоги! Міський голова

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ Й УЧАСНИКИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ!
ШАНОВНІ УМАНЧАНИ!

Прийміть щиросердні вітання з Днем Перемоги – великим святом народної мужності і героїзму!
Ось уже 66-й рік поспіль урочистості, пов’язані з 9 Травня, не перестають бути хвилюючими, пам’ятними для кожного покоління. Вони ще й ще раз нагадують про звитягу, силу духу, ратні подвиги живих і полеглих у боротьбі з фашизмом. Сьогодні наш доземний уклін усім, хто кував перемогу в горнилі жорстоких боїв на фронтах, в партизанських загонах та підпіллі, виніс важкі роки окупації та пекло концентраційних таборів, хто піднімав з руїн та відроджував рідний край. Подвиг ваш – вікопомний, пам’ять про вас, нині сущих і полеглих – нетлінна, вдячність народу – безмежна.
Ми, нащадки, звертаємося до живих тієї немилосердної війни і висловлюємо вам слова глибокої шани та подяки за мирне небо над головою, можливість жити і трудитись в ім’я Батьківщини, виховувати дітей та онуків. Ви, шановані нами ветерани, даєте прийдешнім поколінням найдорожче – багатющий досвід, вміння бути патріотом, вірним своїй Вітчизні, законам честі, совісті, дружби. Наш обов’язок – бути гідними вашого безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами стверджувати мир, злагоду і гармонію в суспільстві.
Шановні ветерани! Нехай буде міцним ваше здоров’я і гарним - самопочуття. Бажаю вам щоденної уваги від рідних і близьких, добробуту і благополуччя.
Зі святом Перемоги!

Міський голова Ю.Бодров

http://uman-rada.gov.ua