Новини Умані: 25 березня - 8 квітня 2011 року

Новости города

25 березня відбулось засідання постійної комісії Уманської міської ради з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо-економічної політики за участю представників громадських організацій, начальника відділу торгівлі міської ради, заступника начальника МВ УМВС, головного бухгалтера «Колгоспного ринку», інженера з організації дорожнього руху ДАІ, засобів масової інформації.

В ході роботи комісії були обговорені питання щодо недопущення стихійної торгівлі в невстановлених місцях, зокрема в районі колгоспного ринку, на вулицях Радянській та Некрасова. За наслідками наради відповідним службам дані доручення.

28 березня міський голова Юрій Бодров провів робочу нараду щодо проведення роботи по благоустрою в місті. Під час засідання були визначені першочергові завдання, дані конкретні доручення керівникам відповідних служб, відділів, підприємств, установ щодо прибирання міста. Також перший заступник міського голови Володимир Віблий виступив з оперативною інформацією про хід робіт по благоустрою та оголосив про проведення 2 квітня 2011 року загальноміського суботника.

30 березня пройшло засідання консультативно-дорадчого органу – Молодіжний виконавчий комітет. В засіданні взяли участь представники молодіжних, дитячих громадських організацій, начальники відділів та служб виконавчого комітету, які реалізують державну молодіжну політики в місті. На засіданні розглядались питання суспільно-політичного та економічного життя міста, план роботи МВК на ІІ квартал 2011 року.

31 березня відбулась робоча нарада з питань оздоровчої кампанії 2011 року.
Питання що розглядались:

проект програми оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді на 2011-2015 роки;
інформація щодо обліку дітей пільгових категорій, талановитих та обдарованих дітей в управліннях, відділах та службах виконавчого комітету.

В нараді взяли участь: заступник міського голови Паєвський П.Б., начальник відділу у справах сім’ї та молоді Бордилєва В.В., начальник відділу освіти Новак В.В., головний спеціаліст відділу охорони здоров’я Ананійчук В.А., начальник управління статистики Рябов А.П., начальник служби у справах дітей Декарчук О.С., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Копил А.М.
Відділом у справах сім’ї та молоді розпочато оздоровчу кампанію 2011 року в МДЦ «Артек», УДЦ «Молода гвардія».

2 квітня, перебуваючи з робочою поїздкою в місті Умань, голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб відвідав ПОСП «Уманський тепличний комбінат», а також спільно з міським головою Юрієм Бодровим взяв участь у першому цьогорічному загальноміському суботнику, що проходив в рамках Всеукраїнської весняної акції «Благоустрій України».

Разом із мешканцями міста керівник області посадив два саджанці ліщини деревовидної біля пам’ятника загиблим воїнам у часи Великої Вітчизняної війни.

Також керівництво міста та області, віддаючи данину шани загиблим воїнам, поклали квіти до підніжжя пам’ятника.

На чолі з очільником області Сергієм Тілубом цього ж дня була проведена нарада з питань виконання доручень і завдань голови облдержадміністрації щодо організації прийому паломників в м. Умані у 2011 році. Участь в нараді взяли міський голова Юрій Бодров, заступники голови облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та міської ради, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в області і місті, керівники підприємств, організацій, установ міста Умані, представники громадськості та ЗМІ.

З метою контролю за виконанням Програми «Будуємо нову Умань», 6 квітня міський голова Юрій Бодров спільно з керівниками відділів освіти та капітального будівництва відвідали навчально-виховний комплекс №1, де нещодавно були виконані роботи з ремонту покрівлі. Колектив закладу та батьки висловили вдячність керівництву міста за турботу про юних уманчан.

7 квітня відбувся семінар за участю керівників комунальних підприємств та начальників абонентських відділів ВАТ „Уманьгаз”, Уманських енергетичних мереж, КП „Уманьводоканал”, КП „ВЖ РЕУ-1”, РЕУ-2, РЕУ-3, КП «Уманьтеплокомуненерго», КП «Комунальник».
На вимогу сьогодення, на семінарі обговорювалися такі питання:

зміни в законодавстві щодо призначення субсидій;
посилення контролю за сплатою одержувачами субсидій обов’язкової частки плати;
робота абонентських служб з клієнтами;
зміни в чинному законодавстві щодо позачергового обслуговування інвалідів І та ІІ груп на підприємствах та організаціях, які надають будь-які послуги населенню.
На запитання відповідали заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, заступник начальника відділу призначення соціальних допомог та начальник відділу персоніфікованого обліку одержувачів пільг, їх соціального обслуговування та реабілітації.

8 квітня під час наради на чолі з міським головою було проаналізовано хід реалізації молодіжної політики в місті та стан виконання доручень міського голови керівниками структурних підрозділів міської ради.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua