Сергій Тулуб взяв участь в уманському загальноміському суботнику

Новости города

2 квітня перебуваючи з робочою поїздкою в місті Умань, голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб спільно з міським головою Юрієм Бодровим та головою райдержадміністрації Анатолієм Петренком взяв участь у першому цьогорічному загальноміському суботнику, що проходив в рамках Всеукраїнської весняної акції «Благоустрій України».

Разом із мешканцями міста керівник області посадив два саджанці ліщини деревовидної біля пам’ятника загиблим воїнам у часи Великої Вітчизняної війни.

Також голова облдержадміністрації, віддаючи данину шани загиблим воїнам, поклав квіти до підніжжя пам’ятника.

Нагадаємо, що під час нещодавнього засідання колегії облдержадміністрації Сергій Тулуб закликав державних службовців посадити цієї весни по 2 деревця і показав власний приклад, взявши участь у закладанні міні скверу в Умані.

Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що цю ініціативу підтримають жителі області.

Спілкуючись із представниками обласних та місцевих ЗМІ Сергій Тулуб зазначив, що він приділяє значну увагу налагодженню ефективної взаємодії обласної та місцевої влади з місцевими територіальними громадами. На його думку, саме такі робочі поїздки, дають можливість детально вивчати стан справ на місцях та поспілкуватися з жителями області.

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=3002