Завершився ветеранський чемпіонат області з міні-футболу.

Спорт

13 березня у Черкасах визначилися чемпіон та призери обласного чемпіонату з міні-футболу серед ветеранів.
Жереб в півфіналі вийшов доволі малологічним і змусив зіграти між собою команди, які вже це робили на останньому груповому етапі! І результати по суті повторилися!!

В уманському півфіналі "Зоря" 5:1 перемогла "Ятрань-Колос" Причому, не дивлячись на підсумковий рахунок, матч вийшов впертим. Достатньо сказати, що відкрила рахунок "Ятрань-Колос". Але "Зоря" вийшла вперед 2:1. Тут мали ятранці моменти. Але все ж їх суперники по перерві мали переконливіший вигляд і перемогли. А золотоніський "Спартак" з рідкісним для міні-футболу рахунком 1:0 переміг у черкаської "Вікторії".

В матчі за 3 місце "Ятрань-Колос" знову 1:5 поступилася "Вікторії". Причому знову до перерви на подив багатьом чинила гідний спротив суперникам-фаворитм. Але знову не вистачило сил на два тайми. Причина - занадто коротка лава запасних. А "Зоря" програла 1:4 "Спартаку". Тут також відіграло роль те, що золотоношці мали збалансований склад разом із запасними могли варіювати гравцями, економлячи сили. Таким чином непрогнозовано чемпіоном стали спартаківці із Золотоноші. Срібло, як і торік, у "Зорі". А "Вікторія" минулорічне золото розміняла на бронзу. "Ятрань-Колос" також може вважати свій виступ успішним, адже вперше пробилася до чільної четвірки! Доречі, ветерани "Ятрані-Колос" звертаються із вдячність за допомогу голові Уманської РДА Петренку А.І., голові Уманської районної ради Кулібабі С.Я., а також Гордію М.В., Мальченку В.П., Кисілю А.І., Пахолюку Б.Г., Непотенку Д.В. Завдяки їх допомозі команда змогла прийняти участь у всіх трьох етапах чемпіонату і посісти 4 місце серед 16 учасників.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка
http://umanfootball.ho.ua/index.php?newsid=81