Новини Умані: 10 січня - 19 січня 2011 року

Новости города

10 січня 2011 року перший заступник міського голови Володимир Віблий провів прийом громадян з особистих питань. Прийнято 9 мешканці міста, якими порушено 11 питань, зокрема щодо надання матеріальної допомоги, встановлення газових лічильників, покращення благоустрою міста та інші.

11 січня проведена спільна нарада представників міської влади, керівників підприємств різних галузей економіки та засобів масової інформації щодо співробітництва в економічній сфері між Україною та США на рівні міст Умань та Девіс під головуванням заступника міського голови, голови товариства дружби з зарубіжними країнами Кучер Г.М.
На нараді вирішили направити пропозиції щодо активізації двостороннього співробітництва в економічній сфері по організації обміну візитами бізнес-делегацій та налагодження співробітництва між організаціями підприємств до Міністерства закордонних справ України.

12 січня на Дні керівника під головуванням міського голови Юрія Бодрова були розглянуті питання: про хід виконання програми економічного та соціального розвитку міста в грудні 2010 року; про стан розрахунків за спожиті енергоносії усіма категоріями споживачів; про підвищення мінімальних гарантій у 2011 році.
Цього ж дня відбулось засідання ради соціального діалогу за участю представників органів виконавчої влади, роботодавців, профспілок, Пенсійного фонду та засобів масової інформації. Вела засідання заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення.
На засіданні розглянуто положення Генеральної угоди про врегулювання основних принципів і норм реалізації соціально економічної політики і трудових відносин в Україні на 2010-2012 роки та обговорено питання реформування пенсійної системи.

13 січня на засіданні виконкому Уманської міської ради були надані дозволи на розміщення об’єктів торгівлі, затверджено титульний список на утримання об’єктів благоустрою і зелених насаджень міста на І квартал 2011 року, розглянуті заяви громадян з житлово-комунальних питань, будівництва та надання матеріальної допомоги.

14 січня на щотижневій нараді при міському голові розглянуто питання про роботу адмінкомісії у 2010 році. Головний спеціаліст відділу кадрової роботи та з питань нагород, секретар адмінкомісії Василь Літинський доповів про роботу адміністративної комісії протягом минулого року з попередження правопорушень в місті, надавши ґрунтовну інформацію щодо накладених адмінстягнень та їх виконання.

Цього ж дня відбулось засідання інформаційно – консультативного центру з питань пенсійної реформи за участю членів «Соціальної ради», «Молодіжної ради», представників підприємств, установ, організацій міста та засобів масової інформації. Вела засідання заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер. В ході засідання обговорено проект Закону України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи».

17 січня міський голова Юрій Бодров провів прийом громадян з особистих питань. До міського голови звернулось 19 мешканців міста.
Уманчани порушували житлові, комунальні питання, питання землевпорядкування та оплати за житлово-комунальні послуги, з приводу порушення тиші та громадського порядку відвідувачами ТОВ «Клуб 2005» за адресою: вул.Тищика,25; щодо облаштування дитячого майданчика та додаткових контейнерів для сміття біля будинку за адресою: вул.Радянська,24, піднімалися питання щодо ремонту житла. Для оперативного вирішення питань, що турбують уманчан, на прийомі завжди присутні керівники управлінь та служб міста, тому на усі звернення давалися вичерпні відповіді, а ряд питань залишилися на контролі для подальшого вирішення.

18 січня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулась зустріч близько 250 випускників шкіл, їх учителів, батьків з Ренським Сергієм Миколайовичем, заступником директора Київського регіонального центру оцінювання якості освіти та проректором з наукової роботи УДПУ Дудник Оленою Володимирівною, кандидатом історичних наук, доцентом. Під час зустрічі Ренський С.М. ознайомив присутніх з правилами проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2011році та особливостями реєстрації учасників тестування.
Дудник О.В. ознайомила присутніх з правилами прийому до вузу та особливостями вступної кампанії 2011 року.

19 січня відбулась зустріч міського голови Бодрова Ю.І., керівництва міської ради з членами Ліги підприємців, підприємцями, що здійснюють свою діяльність на ринках міста. Предметом обговорення була пенсійна реформа, ставки фіксованого податку та інші питання.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua