Новини Умані: 4 листопада - 16 листопада 2010 року

Новости города

4 листопада за наслідками наради робочої групи Черкаської обласної державної адміністрації з питань створення належних умов під час паломництва брацлавських хасидів заступник міського голови Петро Паєвський провів засідання за участю керівників зацікавлених відомств, управлінь та служб. Було обговорено питання розробки Концепції створення належних умов під час паломництва брацлавських хасидів у м. Умань в 2011 році. Узагальнені пропозиції направлені до робочої групи облдержадміністрації.

Цього ж дня на Дні керівника під головуванням першого заступника Володимира Віблого було розглянуто питання про хід виконання програми економічного та соціального розвитку міста за жовтень 2010 року, про стан захворюваності на ГРЗ та грип і заходи щодо їх профілактики, про благоустрій міста і стан проплати за енергоносії.

5 листопада з нагоди професійного свята Дня соціального працівника відбулись урочисті збори, на яких перший заступник міського голови Володимир Віблий привітав соціальних працівників міста та вручив Почесні Грамоти виконкому.

11 листопада на засіданні виконавчого комітету міської ради були розглянуті питання про формування проекту міського бюджету на 2011 рік, дані дозволи на розміщення торгівлі, погоджені тарифи на послуги з утримання будинку та прибудинкової території ОСББ «Світанок», розглянуті заяви громадян з питань будівництва, житлово – комунальних питань, надання матеріальної допомоги. Також було зареєстровано Статут Уманської міської молодіжної громадської організації «Нова генерація».

12 листопада відбулась перша сесія Уманської міської ради VI скликання на якій голова Уманської міської виборчої комісії Черкаської області Володимир Роговий проінформував про результати голосування і підсумки виборів міського голови та депутатів міської ради 31 жовтня 2010 року. Міським головою обрано Бодрова Юрія Івановича, а також вибрано 38 депутатів міської ради VI скликання. До складу депутатського корпусу увійшли 14 представників від міської організації Партії Регіонів, 13 – від ВО «Батьківщина», 5 депутатів від міської організації «Народної партії», по 2 депутати від міської організації Компартії України та міської організації політичної партії «Фронт змін», по одному від політичної партії «Наша Україна» і ВО «Свобода».

16 листопада міський голова Юрій Бодров провів нараду, на якій було розглянуто низку питань по благоустрою міста. Участь в роботі взяли керівники житлово–комунальних служб, управлінь, відділів міської ради, дільничні інспектори, голи квартальних та будинкових комітетів, керівники підприємств, установ, організацій всіх форм власності. Була заслухана розширена інформація першого заступника міського голови Володимира Віблого про заходи, які необхідно буде провести протягом тижня по благоустрою міста, а також доведено до відома присутніх графік, за яким буде працювати додатково виділений транспорт для вивезення сміття і листя.

16 – 17 листопада в рамках відзначення Міжнародного Дня Студента проведена низка святкових заходів в навчальних закладах міста І – ІV рівнів акредитації та загальноміського рівня серед яких: засідання Клубу студентського самоврядування, конкурс фото - стінгазет «Я студент», вокально - танцювальне шоу «Кругосвітня подорож, або остання ніч перед сесією», урочисте засідання консультативно – дорадчого органу Молодіжний виконавчий комітет, зустріч керівництва міста з студентською молоддю та вручення стипендій міського голови.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua