Мер Умані 58-річний Юрій Бодров набрав близько 37% голосів

Политика

Мер Умані 58-річний Юрій Бодров набрав близько 37% голосів. Балотувався від Партії регіонів. Друге місце в Олександра Румика від "Батьківщини" — 26%.

Бодрова називають "вічним мером". У разі перемоги керуватиме містом ушосте.

— Я завжди кажу людям правду, тому мені довіряють, — каже Юрій Іванович. — Марних обіцянок нікому не давав. У складні часи для міста і для країни я робив усе, щоб уманці не відчули негараздів. У нас не все ідеально, але робота не припиняється. Умань рухається далі, попередні помилки врахуємо, внесемо зміни до програми. Під час зустрічей із виборцями я дізнався більше проблем, які хвилюють городян. Плануємо побудувати сміттєпереробний завод, реконструювати старі та будувати нові дороги. Обов'язково маємо вирішити "хасидське питання".

Чинний мер Христинівки 48-річний Микола Наконечний на виборах отримав близько 90% голосів. Це рекорд для області.

За попередніми підрахунками, в багатьох райцентрах Черкащини лідирують теперішні керівники міськрад. "ГПУ" запитала мерів, у чому секрет довіри виборців і що переможці робитимуть у першу чергу.

Микола Наконечний очолить Христинівську міськраду вдруге. Обирався від Єдиного Центру:

— Люди зараз вірять не словам, а справам, роботі. Мер має бути менеджером. Коли він працює на своєму місці, люди бачать роботу. Зараз у місті хороші дороги, два парки відпочинку, є футбольний майданчик, тенісний корт. Христинівка розвивається. У нас багато планів на майбутнє. Перед виборами ми не припиняли роботу, хоча і не знали, хто працюватиме далі. Тому зараз продовжуємо перекривати дахи, до нового року маємо перевести дитячий садок №2 на автономне опалення, в інших садках встановимо економні комбіновані котли. Хочемо розвивати нашу залізничну станцію. Треба ще реконструювати стадіон. Зараз обговорюємо будівництво моста чи підземного шляхопроводу через колії, який з'єднає північ і південь міста. Усе, що я обіцяв, коли йшов на вибори 2006-го — виконав. Тому люди знають, що всі пункти моєї нової програми теж виконаю.

Полную версию читайте на сайте:

http://gazeta.ua/index.php?id=360117