Соціальні закони в життя

Новости города

Економічне сьогодення диктує свої умови. Наша країна переживає непрості часи реформ, які в майбутньому повинні покращити життя нам, Українцям. Соціальний захист населення – один з найпотужніших важелів держави, який повинен працювати завжди, за будь-яких обставин, на користь громадян, сімей, дітей, в житті яких виникли проблеми.

Уманчанам відомо, що міське управління праці та соціального захисту населення є одним з кращих в Україні, а також прикладом для багатьох, навіть великих, міст нашої країни. У зв’язку із ростом потреби в ефективному соціальному захисті населення, Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Гармонія» за підтримки Міністерства праці та соціальної політики України, за сприяння Уманської міської ради та за участю представників соціальної сфери з різних регіонів України, державних та неурядових структур 17 вересня провели третю Всеукраїнську конференцію під назвою «Соціальні закони в життя». Учасників конференції привітав міський голова Юрій Бодров, який зазначив, що міська влада приділяє значну увагу самим вразливим верствам населення та системно працює на виконання міської програми соціальної допомоги «Турбота».

Про роботу соціального захисту населення в нашому місті розповіла гостям заходу начальник управління праці та соціального захисту населення міста Умань Галина Кучер. Також Галина Михайлівна окремо зупинилася на питанні необхідності розробки чітких механізмів реалізації соціальних законів. Під час конференції учасниками були внесені конкретні пропозиції щодо змін до діючого законодавства відносно покращення соціального захисту населення України.

Також під час конференції відбулось обговорення та вивчення досвіду роботи системи соціального захисту інвалідів з психічними розладами і малозахищених верств населення в місті Умань, а також відкриття проекту «Надання позалікарняних послуг особам з психічними розладами».

Журналіст Анна Слуцька

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua