Почесний громадянин Черкащини» у 2010 році директор ВАТ «Уманьферммаш»

Новости города

Голова обласної ради Володимир Гресь на пленарному засіданні ХХХVІ сесії обласної ради урочисто вручив Анатолію Васильовичу посвідчення та нагрудний знак Почесного громадянина Черкащини.

Відповідно до ч.2 ст.43 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 28.03.2008 №16-16/V про відзнаку обласної ради «Почесний громадянин Черкащини» за поданням комісії з питань присвоєння звання рішенням сесії обласної ради 8 вересня 2010 року звання «Почесний громадянин Черкащини» у 2010 році присвоєно депутату обласної ради, генеральному директору ВАТ «Уманьферммаш» Анатолію Ліпкану.

На засіданні комісії з питань присвоєння звання також розглядалися кандидатури члена президії обласної організації ветеранів, інваліда Великої Вітчизняної війни Федора Задорожного та Заслуженого працівника культури України, колишнього начальника відділу культури і туризму Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Михайла Волкова. У результаті таємного голосування дванадцять із тринадцяти членів комісії підтримали кандидатуру Анатолія Ліпкана.

Черкаська обласна рада
http://www.oblrada.ck.ua/news/24944736.html