Перший дзвоник 2010

Новости города

1 вересня пролунав шкільний дзвоник для 7350 учнів 16 загальноосвітніх навчальних закладів та 2700 вихованців 19 дошкільних навчальних закладів міста Умані. Перед школярами та дошкільнятами відчинилися двері у незвіданий безмежний світ Знань, світ Науки, Життя і Любові. Дітей з нетерпінням чекають педагоги, цікаві уроки, заняття, затишні сучасні приміщення класів та груп. Особливо хвилююче це вересневе свято для першокласників, їх у 2010/2011 навчальному році 887.

Урочисті лінійки у всіх загальноосвітніх навчальних закладах та посвята в дошкільнята у дошкільних навчальних закладах пройшли організовано, цікаво. Гостями були представники Уманської міської ради, виконавчих служб, відділів, працівники відділу освіти, ветерани педагогічної праці, шефи, спонсори.
Педагогічний, батьківський, учнівський колективи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М.П. Бажана (директор Сокирський В.В.) з початком нового навчального року привітали міський голова Юрій Іванович Бодров та вручив подарунок медіа проектор. Від щирого серця він побажав усім учасникам навчально-виховного процесу творчих злетів, нових досягнень і перемог.

Перший урок – Урок знань з теми «Моя Україно, колиско-дитино, пізнати тебе мені щастя дано» був присвячений розкриттю багатовікової історії державотворчих процесів України, ролі українського народу у цих процесах.

Для учнів 1-го класу відбувся урок з теми «Моя рідна школа».
Нехай світлим, щедрим, спокійним, радісним, щасливим буде 2010/2011 навчальний рік.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua