Підготовка відзначення Дня міста та фестивалю «Софіївські зорі»

Культурная жизнь

31 серпня в Умані відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та відзначенню Дня міста і Всеукраїнського фестивалю «Софіївські зорі». Голова оргкомітету, заступник міського голови Петро Паєвський наголосив на тому, що незважаючи на надзвичайно насичений графік заходів і подій у вересні та на початку жовтня, все ж головною подією року для уманської громади і гостей нашого міста – був є і залишається саме День міста і фестиваль. Тому організатори повинні заздалегідь подбати про кожну деталь, похвилинно розпланувати усі події, щоб потім мати змогу брати участь у святкуванні.

Учасники наради спланували підготовчі заходи, обговорили найважливіші деталі поточної роботи. Зокрема, уманчани та гості Умані 2 жовтня зможуть стати свідками та учасниками наступних подій – урочистого підняття державного прапора та прапора міста; святкової ходи трудових та навчальних колективів міста; урочистого вшанування кращих людей міста, привітанні шлюбних пар та 500-го новонародженого уманчанина; виставки досягнень і надбань освітніх установ, підприємств, організацій та відділів і управлінь міської ради; ярмарки народних ремесел та національної кухні; гала-концерту Всеукраїнського фестивалю «Софіївські зорі»; святкового феєрверку та великої танцювально-розважальної програми. Також цього дня можна відвідати музеї міста Умані, побувати на концертах мистецьких колективів, спортивних змаганнях.

А про те, щоб усі заходи відбулися вчасно і злагоджено, щоб кожен зміг знайти собі розвагу до душі, відчути себе часточкою громади, почуватися комфортно і зручно – вже сьогодні дбає організаційний комітет, створений за розпорядженням міського голови Юрія Бодрова, при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua