Новини Умані: 20 липня - 30 липня 2010 року

Новости города

20 липня під головуванням першого заступника міського голови Володимира Віблого відбулось чергове засідання:

тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Станом 01.07.2010 сума боргу становила 642,2 тис. грн. Борг мав місце на одному економічно активному підприємстві (КП «Уманьводоканал») та на одному підприємстві-банкруті (ЗАТ «Уманська швейна фабрика»). За даними статистики станом на 19.07.2010 загальна сума боргу по місту становила 588,0 тис. грн. На 35,0 тис. грн. зменшився борг працівникам КП «Уманьводоканал», на 19,2 тис.грн. - ЗАТ«Уманська швейна фабрика». Комісією були прийняті відповідні рішення;

адміністративної комісії, на якому розглянуто 19 адміністративних справ. На правопорушників накладені адміністративні стягнення за порушення правил: експлуатації житлового будинку, благоустрою прилеглої території, утримання котів та собак, торгівлі на ринку. В роботі комісії взяли участь працівники відділу внутрішніх справ, відділу житлового та комунального господарства.

22 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів перший заступник міського голови Володимир Віблий. Члени виконкому розглянули питання про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку та бюджету міста за I півріччя 2010 року, надали приватним підприємцям дозволи на розміщення об’єктів торгівлі, розглянули заяви громадян з житлово-комунальних питань, з оформлення права власності на нежитлові приміщення, будівлі та споруди. Розглянуто інші питання порядку денного.

23 липня на щотижневій нараді, яку провів перший заступник міського голови Володимир Віблий, за участю керівників органів місцевого самоврядування та виконавчих органів державної влади заслухано інформацію про розгляд заяв громадян у службах та відділах міської ради. Також, проаналізовано виконання доручень міського голови з питань попередніх нарад.

26 липня перший заступник міського голови Володимир Віблий провів прийом громадян з особистих питань, який відвідали 28 мешканців міста. Уманчани порушували житлові (приватизація житла, самовільне будівництво, ремонт будинку), комунальні питання (благоустрій та освітлення вулиць), спірні земельні питання, надання матеріальної допомоги та інші питання життєдіяльності міста. Частина питань були вирішені відразу, з інших дані доручення відповідним посадовим особам і взяті на контроль.

28 липня перший заступник міського голови Володимир Віблий провів нараду з питань розрахунків за енергоносії за участю керівників управлінь, відділів, служб міської ради та підприємств житлово-комунальної сфери, на якій розглянуто питання щодо підготовки міста до осінньо-зимового періоду та стану розрахунків за енергоносії населенням. За наслідками наради дані відповідні доручення.

30 липня на щотижневій нараді за участю керівників органів місцевого самоврядування та виконавчих органів державної влади заслухано інформацію про стан оформлення договорів на оренду земельних ділянок. Також, проаналізовано виконання доручень міського голови з питань попередніх нарад. Вів нараду перший заступник міського голови Володимир Віблий.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua