Новини Умані: 2 червня - 15 червня 2010 року

Новости города

2 червня було проведено навчання депутатів на тему: «Управління комунальним майном: нововведення та перспективи». Доповідала начальник відділу комунального майна Коломієць Ніна Василівна. Вів навчання міський голова Юрій Бодров.

3 червня на Дні керівника були розглянуті питання виконання програми економічного та соціального розвитку міста за травень 2010 року, стан виплати заробітної плати та атестації робочих місць і проаналізовано хід підготовки теплового господарства до роботи в осінньо – зимовий період 2010 – 2011 років, стан розрахунків за спожиту теплову енергію.

4 червня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів (Гладченко Р.А.), на якому було розглянуто та погоджено проекти рішень: «Про доповнення до рішення міської ради від 15.03.2007р. № 6.4 – 15/5 «Про ставки єдиного податку», «Про звільнення від сплати державного мита», «Про звільнення від сплати місцевих податків і зборів» та «Про цільову соціальну програму протимінної діяльності на 2010 -2014 роки м. Умань». В роботі комісії взяла участь секретар ради Л.М. Кирилюк та начальник фінансового управління А.А. Панчук .

4 червня з нагоди Дня журналіста міський голова Юрій Бодров привітав представників місцевих, обласних та всеукраїнських мас - медіа з професійним святом, вручив грамоти виконкому Уманської міської ради: Євгену Пилипенко - журналісту газети «Уманська зоря», Анні Слуцькій - журналісту і Олексію Куценко- телеоператору комунального підприємства «ТК «Умань», Артуру Музиці- редактору місцевого радіомовлення, Оксані Довгань- кореспонденту ТОВ «Сатурн ТV». Всім представникам ЗМІ були вручені привітальні листівки та подарунки. Учасники ансамблю народної музики «Ятрань» Уманського обласного музичного училища подарували журналістам концерт.

4 червня в м. Умані перебував з робочим візитом голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб. Зустрівся з трудовим колективом ВАТ «Уманьферммаш», побував на завершеному будівництві 72 квартирного жилого будинку по вул.. Богуна, 5-а. Під час поїздки зустрівся з міським головою Юрієм Бодровим.

8 червня відбулось засідання Громадської ради при виконкомі Уманської міської ради. Було обговорено питання реформування в галузі охорони здоров’я та програму реформування в місті, яка буде винесена на розгляд сесії міської ради. Участь в обговоренні взяли представники 18 громадських організацій, профспілкових комітетів, журналісти - члени Громадської ради. Доповів про основні напрями реформування начальник відділу охорони здоров’я Сергій Токунов та депутат міської ради, головний Державний санітарний лікар Лариса Качанова.

Цього ж дня на прес – конференції було розглянуто питання про стан перевезення пільгової категорії громадян на міських маршрутах в м.Умані. Інформацію та відповіді на питання дали заступник міського голови, начальник управління праці та соціального населення Галина Кучер та начальник економічного відділу Тетяна Подзерей.

9 червня відбулось засідання постійної комісії з питань комунальної власності (Слонський В.О.), на якому було розглянуто заяву ТОВ «Уманьекоресурс» щодо впровадження терміну договорів оренди об’єктів міської комунальної власності та проекти рішень: «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою», «Про затвердження порядку продажу об’єктів міської комунальної власності, що підлягають приватизації, разом із земельними ділянками» та «Про дозвіл на списання основних засобів комунального підприємства «Уманьтеплокомуненерго». В роботі комісії взяли участь секретар ради Кирилюк Л.М. та начальник комунального майна Коломієць Н.В.

15 червня відбулось засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Браславська К.Є.), на якому було розглянуто проекти рішень: «Про внесення змін в рішення сесії Уманської міської ради від 18.03.2010 року № 4.14-56/5», «Про розгляд звернень підприємств, установ та громадян з питань землекористування, приватизації земельних ділянок», «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул.. Л. Іскри, 31», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Деревянка,6», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Ж. Революції, 12-А», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Енергетичній, 11-Б», « Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Радянській, 47» та 23 заяви від юридичних та фізичних осіб щодо питань землекористування. В роботі комісії взяла участь секретар ради Л.М. Кирилюк.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua