Губернатор Черкащини здійснив робочу поїздку до Умані

Новости города

Tulub in Uman

4 червня голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб побував у м. Умані, де відвідав завод «Уманьферммаш», що займається виробництвом сучасної сільськогосподарської техніки. Під час перебування на підприємстві очільник області ознайомився з виробничими потужностями заводу, оглянув виставку його продукції та зустрівся із трудовим колективом. Того ж дня працівникам підприємства було вручено ключі від 72-х квартир в новому житлового будинку.

Сергій Тулуб привітав майбутніх мешканців із цією подією та відзначив, що керівництвом заводу приділяється значна увага розвиткові соціальної сфери. Адже підприємством, за всі роки незалежності, побудовано 967
квартир для своїх працівників.

- Завдяки зовнішній політиці Президента України Віктора Януковича, з Росією вдалося повернути втрачені ринки збуту сільськогосподарської техніки, що дало поштовх для збільшення обсягів виробництва, і в результаті підвищити соціальні стандарти. Прикладом є побудова будинку для працівників, який вже є не першим, - зазначив голова облдержадміністрації.

В рамках поїздки до Умані Сергій Тулуб оглянув стадіон «Іллічівець – Умань», який є одним із кращих сучасних спортивних майданчиків в Україні.

Керівник області вважає, що його можна використовувати, не лише, як футбольний майданчик, а як зручний комплекс для заняття іншими видами спорту.

Він також зазначив, що сьогодні футбол на Черкащині потребує особливої уваги, так, як немає сильної команди, яка б гідно представила область.

Для довідки:

Стадіон «Іллічівець – Умань» побудований за кошти ВАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім.Ілліча» та введений в експлуатацію в 2007 році. У футбольному клуб фінансується ВАТ «Уманьферммаш».

На сьогодні там займається понад 300 дітей різних вікових груп та футбольна команда, яка бере участь у змаганнях на обласному рівні.


Черкаська обласна державна адміністрація