Триває розіграш кубка Черкащини з футболу 2010-го року

Спорт

Триває розіграш кубка Черкащини з футболу 2010-го року. Вже відбулися поєдинки 1/16 та 1/8 фіналу. За їх підсумками, визначилася вісімка команд, яка продовжить боротьбу за головний приз.

Минулих вихідних у Кубку Черкащини відбулися поєдинки 1/8 фіналу. Найгучнішою сенсацією цього раунду змагань стала поразка торішнього срібного призера чемпіонату області кам’янського «Холодного Яру» від «Штурму» з Перервинців Драбівського району в серії післяматчевих пенальті. Також у серії пенальті ЗАТ «Боровицьке» з Чигирина перемогло ФК «Драбів», а «Христинівка» здолала ФК «Жашків». «Іллічівець-Умань» мінімально здолав «Ятрань» із Собківки. В решті поєдинків перевага одного із суперників була відчутною. Чинний чемпіон області «Шпола-ЛНЗ-Лебедин» розгромив ФК «Тальне-Газовик» - 7:0. Катеринопільська «Наша Ряба» обіграла вільшанський «Колос» - 4:0. А «Зоря» із Білозір’я була сильнішою за золотоніський «Спартак» - 3:0.

Чвертьфінальні матчі Кубка області відбудуться 1 травня. Цього дня між собою зіграють:
«Іллічівець-Умань» - «Зоря», «Явір» - «Христинівка», ЗАТ «Боровицьке» - «Штурм» і «Наша Ряба» - «Шпола-ЛНЗ-Лебедин».
Поєдинки півфінальної стадії розіграшу заплановані на 4 та 15 травня. А фінал Кубка Черкащини з футболу має відбутися 23 травня.

http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=64&view=1452
Телерадіокомпанія ВІККА