Новини Умані: 22 грудня - 25 грудня 2009 року

Новости города

22 грудня міський голова Юрій Бодров: провів прийом громадян з особистих питань, який відвідали 29 мешканців міста. Уманчани порушували житлові, комунальні питання, проблеми землеустрою, надання матеріальної допомоги, ремонту будинку та підвальних приміщень, дороги і освітлення вулиці та інші питання життєдіяльності міста. Для оперативного вирішення питань, які турбують уманчан, на прийомі були присутні керівники управлінь та служб міста, тому ряд проблем знайшли своє вирішення відразу. Їх виконання взято на контроль.

22 грудня міський голова Юрій Бодров: провів розширене спільне засідання оперативного штабу та надзвичайної протиепідемічної комісії з реагування на ситуацію з розповсюдження грипу та гострих респіраторних інфекцій при виконавчому комітеті Уманської міської ради. У відповідності з ситуацією прийнято рішення про режим роботи навчально-виховних закладів, введення додаткових карантинних заходів, забезпечення посиленого протиепідемічного режиму у місцях масового перебування людей.
провів нараду з представниками міських комунальних служб щодо завдань, які стоять перед ними в складних погодних умовах, відзначив оперативну роботу по очистці доріг та тротуарів від снігу та наголосив на необхідності оперативного реагування на нестійкі погодні умови.

23 грудня : міський голова Юрій Бодров провів традиційну передноворічну прес-конференцію, на якій підвів підсумки роботи за рік, що минає, окреслив завдання на Новий 2010 рік, відзначивши при цьому, що попри всі труднощі основні показники розвитку міста були виконані.
напередодні новорічних свят міський голова зустрівся з трудовими колективами ВАТ «Уманьферммаш» і малого приватного підприємства «Агропромресурси», привітав з новорічними святами, подякував за вагомий вклад у життєдіяльність міста, вручив грамоти виконкому міської ради і подарунки кращим працівникам.

24 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету прийняті рішення про організацію перевезень пасажирів автобусними маршрутами загального користування №№ 1,3-А,10; про присвоєння поштової адреси магазинам промислових, продовольчих товарів, офісу та технічним приміщенням кабельного телебачення; надано дозволи на розміщення об’єктів торгівлі, на укладання угод, що потребують нотаріального посвідчення; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, розглянуто заяви громадян з житлово-комунальних питань, про оформлення права власності, про надання матеріальної допомоги, про план роботи виконкому Уманської міської ради на I півріччя 2010 року, про нагородження Почесною грамотою виконкому міської ради тощо.

25 грудня на нараді за участю керівників органів місцевого самоврядування та виконавчих органів влади начальники відділів освіти, у справах сім’ї та молоді, фізкультури та спорту проінформували про плани щодо організації дозвілля школярів під час зимових канікул.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua