Новини Умані: 24 листопада - 30 листопада 2009 року

Новости города

24 листопада місто відвідав кандидат в Президенти України Віктор Федорович Янукович, який зустрівся з виборцями на центральній площі міста. У своєму виступі він окреслив основні напрямки своєї передвиборної програми: стабільність в суспільстві, зростання національної економіки, підвищення добробуту людей. У мітингу взяли участь біля 4 тис. мешканців м. Умані, Уманського, Христинівського, Монастирищенського районів.

27 листопада на черговому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про заходи щодо поліпшення побутового обслуговування населення міста Умані на 2009-2012 роки, затвердженно додатковий титульний список на ремонт і утримання об’єктів благоустрою на 2009 рік; розглянуто питання щодо нагородження Почесною грамотою виконкому, внесення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» та інші. Цього ж дня на щотижневій нараді за участю керівників органів місцевого самоврядування та виконавчих органів влади проаналізовано роботу відділу житлового господарства ( інформував Марков О.С.). Перший заступник міського голови Володимир Віблий акцентував увагу на найбільш актуальних питаннях роботи відділу, відповідним виконавцям дав доручення, які взяті на контроль.

28 листопада в місті відбувся мітинг – реквієм вшанування пам’яті жертв голодоморів за участю керівників органів місцевого самоврядування, представників громадських організацій, осередків політичних партій. Присутні поклали вінки, живі квіти та композиції із житніх та пшеничних колосків, вшанували пам’ять жертв голодоморів хвилиною мовчання, запалили свічки Пам’яті. Відбулась панахида за померлими.

30 листопада місто відвідав кандидат у Президенти України Олександр Олександрович Мороз, який провів прес-конференцію для місцевих засобів масової інформації та зустрівся з виборцями.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua