Віктор Янукович перебуває на території Черкаської області

Политика

Сьогодні кандидат на пост Президента України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович перебуває з агітаційною поїздкою на території Черкаської області. Після виступу в ефірі ОДТРК Янукович відвідає Смілу та Умань. О 10.50 В. Янукович виступив перед своїми прихильниками на площі Леніна в Черкасах. Послухати кандидати зібралося близько тисячі жителів області.

У виступі Янукович критикував помаранчеву команду, дії якої зробили останні 5 років для України «втраченими».

Звертаючись до людей, Янукович пообіцяв, що якщо цього року Уряд не підвищить розмір зарплат та пенсій згідно з нещодавно прийнятим парламентом Законом про підвищення соціальних стандартів, то в майбутньому, при Президенті Януковичі, усі гроші будуть виплачені.
- Ми підвищимо зарплати та пенсії з 1 листопада 2009 року, - пообіцяв Янукович. – Якщо зараз цього не зробить цей Уряд, то пізніше всі недоотримані гроші будуть людям компенсовані.

http://www.pro-vincia.com.ua/news-h-4798.html

Янукович відвідав місто

24 листопада місто відвідав кандидат в Президенти України Віктор Федорович Янукович, який зустрівся з виборцями на центральній площі міста. У своєму виступі він окреслив основні напрямки своєї передвиборної програми: стабільність в суспільстві, зростання національної економіки, підвищення добробуту людей. У мітингу взяли участь біля 4 тис. мешканців м. Умані, Уманського, Христинівського, Монастирищенського районів.

uman.rada.gov.ua

Видео репортаж Януковича

Видео репортаж Януковича в Смеле и в Умани.

http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.16733

Редактор и модератор сайта