Новини Умані: 10 листопада - 20 листопада 2009 року

Новости города

10 листопада на засіданні оперативного штабу ухвалені рішення та дані відповідні доручення з питань проведення додаткових профілактичних заходів щодо профілактики ГРВІ, виділення додаткових коштів з резервного фонду, виготовлення марлевих пов’язок та придбання необхідного медичного обладнання.

11 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів (Гладченко Р.А.), де було розглянуто та погоджено проект рішення « Про внесення змін до рішення міської ради від 30.01.2009 року № 2 – 41/5 «Про міський бюджет на 2009 рік».
В роботі комісії взяла участь секретар ради Л.М. Кирилюк та начальник фінуправління А.А. Панчук.

12 листопада міським головою Ю.І. Бодровим було проведено навчання депутатів Уманської міської ради, на якому було проведено обговорення питань порядку денного, що пропонувалися для розгляду на позачерговій сесії міської ради.
12 листопада на черговому засіданні виконавчого комітету надано дозволи на розміщення об’єктів торгівлі, укладання угод, що потребують нотаріального посвідчення; розглянуті заяви громадян з питань опіки та піклування, житлово-комунальних, оформлення права власності на житлові будинки, квартири, нежитлові приміщення, гаражі та садові будинки, надання матеріальної допомоги, прийняті рішення щодо реєстрації статутів Уманської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», уманської молодіжної громадської організації «КРОК ВПЕРЕД» та про нагородження Почесною грамотою виконкому міської ради тощо.

13 листопада на щотижневій нараді при міському голові за участю керівників органів місцевого самоврядування та виконавчих органів проаналізовано роботу управління Пенсійного фонду України щодо забезпечення пенсіонерів міста та погашення заборгованості платежів до ПФУ. За наслідками наради міським головою відповідним відділам та службам дані доручення, які взяті на контроль.
13 листопада відбулася 52 позачергова сесія Уманської міської ради V скликання. Депутати прийняли рішення про внесення змін до рішення міської ради від 30.01.2009 року № 2-41/5 «Про міський бюджет на 2009 рік» та «Про зміни до рішення міської ради від 11.07.2007 р. № 2.16 – 22/5 «Про утворення відділу ведення Державного реєстру виборців Уманської міської ради».
З початку епідемії на 16 листопада 2009 року в місті захворіло 2590 осіб на ГРВІ та 118 на грип , інтенсивний показник на 100 тис. населення становить 2953,2, що в 1,5 рази вище епідемічного порогу за шістнадцять днів листопада. Захворіло 2,9% населення м. Умані. Показники захворюваності в листопаді менше місячного епідпорогу в 1,1 рази. За останню добу відмічається спад захворюваності на ГРВІ, зареєстровано 8 випадків, що на 25% менше попереднього дня. Захворіло 2 дорослих, що становить 25%, та 6 дітей до 18 років. Всього госпіталізовано 61 особа, що становить 2,4% від захворівших.

17 листопада секретар ради Л.М. Кирилюк провела засідання голів постійних комісій міської ради, на якому було обговорено проект рішення «Про розгляд звернень громадян з питань приватизації земельних ділянок», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2009 року № 1112 «Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки». В роботі засідання взяв участь начальник відділу земельних відносини Король М.М.

18 листопада відбулось засідання постійної комісії з питань комунальної власності (Слонський В.О.), на якому було заслухано та обговорено інформацію про фінансовий стан КП «Комунальник». В роботі комісії взяли участь секретар ради Л.М. Кирилюк, перший заступник міського голови В.М. Віблий та начальник КП «Комунальник» А.Г. Пишнюк.
18 листопада відбулось навчання депутатів Уманської міської ради, на яких було заслухано інформацію начальника Уманського регіонального управління інспекції ДАБК Мельника М.Ю. про попередні підсумки роботи Уманського регіонального управління інспекції ДАБК в м. Умань та взаємодію з управлінням архітектури та містобудування. Вів навчання міський голова Ю.І. Бодров.

18 листопада відбулася 53 позачергова сесія Уманської міської ради V скликання. Депутати прийняли рішення про розгляд звернень громадян з питань приватизації земельних ділянок.

20 листопада голова постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Браславська К.Є.) провела засідання комісії, на якому було розглянуто матеріали попереднього погодження місць розташування об’єктів (1), проекти відведення та технічні документації на підтвердження права власності та права користування земельними ділянками (42) та 28 заяв від юридичних та фізичних осіб, щодо питань землекористування. В роботі комісії взяли участь секретар ради Л.М. Кирилюк та начальник земельного відділу М. М. Король.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию
http://uman-rada.gov.ua